gradnja

lovilec olj - aquafixNa sploh so lovilci olj znani po tem, da lahko dovolj dobro poskrbijo za preprečevanje odtekanja škodljivih snovi v naravo. Preprečujejo, da bi se torej v naravo razlili olje, bencin, plinsko olje, maziva, kurilno olje in še bi lahko naštevali. Takšni pripomočki so izjemno dobrodošli na vseh bencinskih servisih, na javnih cestah, avtopralnicah, parkiriščih, mehaničnih delavnicah, skratka prav povsod, kjer lahko omenjene snovi oziroma tekočine uhajajo v naravo. Prav vsi lovilci olj pa morajo ustrezati posebnim standardom.

Na trgu lahko najdete številne različice lovilcev olj. Med najboljše produkte te kategorije izdelkov zagotovo sodi lovilec olj Aquafix.

Ločevanje tekočin in mulja

Omenjeni lovilci z gravitacijo ter vgrajenim koalescentnim filtrom na učinkovit način ločujejo tekočine ter mulj. Ob tem pa ne izločajo snovi, ki bi bile v vodi topne, ali pa stabilnih emulzij. Za to je namreč potrebna posebna kemijska obdelava. Najprej v usedalnik mulja priteče umazana voda. Vodni tok se upočasni, iz vode pa se izločijo trdi delci.

Nato delno mehansko očiščena voda vstopa v lovilec olja, in to skozi polietilenske plošče. Zaradi prav posebne zasnove oziroma konstrukcije plošč do popolne zamašitve sistema ne more priti. Manjše kapljice lažjih tekočin se nato iz vode ločijo s pomočjo posebnega filtra. Očiščena voda zapusti lovilca olja skozi odtok.

Lovilec olj odličnega nemškega proizvajalca

lovilec maščobOdlična oziroma najboljša izbira je zagotovo lovilec olj Aquafix nemškega proizvajalca Hauraton. Predstavlja namreč vrhunski lovilec olj ter maščob, s katerim lahko na najbolj učinkovit način obdelujete vodo. V njej ob izpustu v odtok tako ne bo nikakršnih snovi, ki bi lahko povzročale onesnaževanje.

Na trgu je lovilec olj Aquafix na voljo v več različicah. Tip lovilca je potrebno izbrati predvsem na svoje potrebe oziroma glede na to, kam točno ga nameravate vgraditi. Na voljo je torej več serij, ki pa se med seboj zlasti razlikujejo glede na material, na zmogljivosti in še na nekatere druge pomembne karakteristike. Ob nakupu morate zato natančno vedeti, kateri model vam najbolj ustreza. Le s pravo izbiro namreč lahko dovolj dobro poskrbite za to, da bo obdelovanje vode potekalo dovolj kakovostno oziroma učinkovito, in to v skladu z vsemi zakonskimi predpisi ter standardi.

Odlične karakteristike nemškega lovilca olj

Lovilec olj Aquafix se ponaša s številnimi odličnimi karakteristikami, med katerimi zagotovo prednjačijo:

  • vrhunsko delovanje,
  • preprosta vgradnja in kompaktna zasnova,
  • različne dimenzije ter možnosti,
  • ustreznost vsem zakonskim standardom,
  • preprosto vzdrževanje,
  • zanesljivost in učinkovitost,
  • možnost vgradnje opozorilnega sistema,
  • skrb za vračanje čiste vode v naravni vodni krog.

 

KONTAKTNI PODATKI:

HAURATON d.o.o.
Zbiljska cesta 4
1215 Medvode
Slovenija

Telefon: +386 1 361 78 33
Email:info@hauraton.si

Prodajna mesta
Spletna stran:www.hauraton.com