gradnja

Hitra in ugodna izposoja teleskopskega viličarja

izposoja teleskopskega viličarjaMorda vas zanima delovni stroj, s katerim bi si lahko na zelo učinkovit način pomagali pri delu na različnih višinah oziroma s kar največjo lahkotnostjo premeščali materiale z ene lokacije na drugo. V tem primeru se vam splača izposoja teleskopskega viličarja. To je stroj, s katerim boste svoje delo lahko upravljali vrhunsko.

Izposoja teleskopskih viličarjev omogoča maksimalno produktivnost in zanesljivost. Povečuje zmogljivost v čisto vsakem okolju, tudi na bolj zahtevnih deloviščih, kjer so delovni pogoji precej težji. Na zalogi je široka paleta različnih teleskopskih viličarjev priznanih blagovnih znamk.

Izposoja teleskopskega viličarja za povečano produktivnost dela

Izposoja teleskopskih viličarjev omogoča uporabo delovne opreme najvišje kakovosti. Gre za strojno opremo, ki je odlikovana po največjem udobju in enostavnem premikanju. Delo je opravljeno z lahkoto – kot da bi se pri delu zgolj sprehajali.

Ko denimo delo na dvorišču od vas zahteva dvigovanje materiala, na primer pri pokrivanju strehe ali pri postavljanju sten, teleskopski viličar lahko poskrbi, da se vse konča na mestu, kjer morajo biti stvari, ne da bi se pri tem kar koli ali kdor koli poškodoval.

Razlika med teleskopskim in navadnim viličarjem

Če vas zanima storitev izposoja teleskopskih viličarjev, je velika verjetnost, da dobro veste, kakšna je razlika med njimi in povsem običajnim viličarjem.

Teleskopski viličar je že sam po sebi zasnovan za dvigovanje in premikanje težjega tovora. Na voljo je več različnih tovrstnih strojev. Delijo se na teleskopske viličarje z nadgradnjo in teleskopske viličarje s fiksno teleskopsko roko.

Čeprav je teleskopski viličar v marsičem podoben klasičnemu viličarju, pa je v primerjavi z njim precej močnejši, zato je dobrodošel za uporabo na grobem terenu. Teleskopska roka teleskopskega viličarja na primer zlahka presega roko običajnega viličarja.

Rotacijski teleskopski vilicarSpoznajte rotacijski teleskopski viličar

Izposoja teleskopskih viličarjev vam omogoča najem različnih vrst terenskih strojev. Med drugim vam nje na voljo tudi tako imenovani rotacijski teleskopski viličar.

Rotacijski teleskopski nakladalnik predstavlja več desetletni razvoj in izkušnje pri izdelovanju rotacijskega viličarja. Gre za večnamensko orodje za različne terene. Primeren je za gradbišča pa tudi za nekatera področja industrije. Največja prednost je vsestranska uporaba, ker se zaradi različnih priključkov lahko uporablja kot teleskopski viličar, žerjav, dvigalo, ne nazadnje kot delovna ploščad z veliko nosilnostjo. Pogon rotacijskega teleskopskega viličarja zagotavlja uporabo na skorajda vseh terenih.

Največje prednosti in tehnične lastnosti rotacijskega teleskopskega viličarja

Rotacijski teleskopski viličar se ponaša z vrsto prednosti. Med največje sodijo prostorna zaprta kabina in krmiljenje s krmilno polico. Prav tako možnost upravljanja s pomočjo daljinskega upravljalca.

Pomembnejše tehnične lastnosti omenjenega stroja so:

  • blagovna znamka,
  • maksimalna višina dviga,
  • nosilnost pri maksimalnem horizontalnem dosegu,
  • horizontalno doseg,
  • pogon,
  • masa stroja,
  • transportne dimenzije,
  • nosilnost pri maksimalnem vertikalnem dvigu.

Rotacijski teleskopski viličar vključuje priključke, kot so vilice, vitel, košara za osebe.

Ponudba teleskopskih viličarjev na spletu

Izposoja teleskopskih viličarjev je ena izmed glavnih storitev podjetja Unisel d.o.o.. Na njihovi spletni strani www.unisel.si lahko preverite aktualno ponudbo terenskih strojev, nato pa pri izbranemu stroju pošljete povpraševanje za izposojo. Če boste slučajno v dvomu, kateri model teleskopskega viličarja je najprimernejši za vas, vam pri tem lahko svetujejo izkušeni strokovnjaki.

 

KONTAKTNI PODATKI:

UNISEL d. o. o. PE Ljubljana
Dolenjska c. 318, 1291 Škofljica

Telefon: +386 (0)51 305 305

Email: info@unisel.si

UNISEL d. o. o. PE Nova Gorica
Grčna 1, 5000 Nova Gorica

Telefon: +386 (0)51 305 305
Email: info@unisel.si

Spletna stran: www.unisel.si