Prevozništvo in transport

V skoraj vsaki avtomehanični delavnici, kjer se ukvarjajo tudi s kleparskimi storitvami vam lahko ustrezno uredijo hitro popravilo udrtin na avtu. Vendar pa to še ne pomeni, da lahko avto odpeljete kar kamorkoli oziroma da je čisto vseeno, katerega ponudnika izberete, saj obstajajo različne metode, ki se uporabljajo v ta namen. Od tega, kakšna metoda bo uporabljena, pa je odvisno tudi to, kako dobri bodo rezultati, zato ni vseeno, kakšno metodo uporablja vaš klepar oziroma mehanik. Preden se odločite zanj, se zato obvezno pozanimajte o tem.

Hladna tehnika PDR je še hitrejša

Popravilo udrtin na avtuZa popravilo udrtin na avtu se lahko uporabljajo številne metode. Pri tem trenutno najbolj inovativno tehniko na tem področju predstavlja PDR, pri kateri se uporablja posebno orodje za sanacijo udrtin na pločevini oziroma karoseriji vozila. Gre za hladno tehniko, ki ima v primerjavi z drugimi metodami, ki se uporabljajo za ravnanje pločevine, kar nekaj prednosti. Zaradi teh prednosti je postala zelo priljubljena ter je že v veliki meri nadomestila klasične kleparske metode. Njene glavne prednosti so, da:

  • omogoča hitrejše sanacijo udrtin,
  • omogoča sanacijo udrtin brez poškodovanja laka,
  • poskrbi za izjemne rezultate.

100 % sanacija vseh poškodb

popravilo udrtin in poškodb od točeTehnika PDR se lahko uporablja za sanacijo različnih poškodb. Tako je primerna za sanacijo poškodb, ki jih je povzročila toča, pa tudi takšnih, ki so nastali iz drugih razlogov. Na tak način je mogoče odpraviti tudi posledice manjših trkov, do katerih navadno pride pri parkiranju oziroma na parkirišču, ravno tako pa se da na tak način odpraviti tudi manjše nepravilnosti, do katerih pride v strukturi barve pri vozilu. To pomeni, da je ta tehnika skorajda vsestranska, hkrati pa tudi zelo učinkovita, saj je na tak način poškodbe 100 % možno sanirati. Zaradi vsega naštetega nujno vprašajte svojega mehanika, če jo uporablja, ko pripeljete k njemu avto na popravilo udrtin na avtu, oziroma izberite takšnega, ki pozna in zna dobro uporabljati tudi tehniko PDR, saj boste tako z njegovim delom bolj zadovoljni.

 

KONTAKTNI PODATKI:

AC-TROBEC d.o.o.
Dolgi most 18
1000 Ljubljana
Slovenija

Telefon: +386 1 42 32 535
Email: info@ac-trobec.si

Spletna stran: https://ac-trobec.si/