gradnja

leseni okvirji za paleteKdor se ukvarja s transportom tovora, ve, da je to delo veliko lažje, če so na voljo ustrezni pakirni pripomočki in material. Različne inovativne rešitve za pakiranje lahko namreč pakirni proces, transport in skladiščenje močno olajšajo. Mednje pa spadajo tudi leseni okvirji za palete, ki spadajo med nadvse priročne in funkcionalne pakirne rešitve.

Enostaven način, da iz palete naredite zaboj

Palete so zagotovo široko uporabne, zato se uporabljajo v številnih panogah. Močno lahko olajšajo celoten pakirni proces, prenos tovora in njegovo prevažanje. Nanje lahko naložimo tovor različnih vrst, dimenzij in oblik ter ga nato skupaj s paleto premaknemo na drug konce skladišča, naložimo v kombi ali transportno vozilo druge vrste itd. Da tovor pri tem ne zdrsne na tla, se uporabljajo različni pripomočki, kot so na primer povezovalni trakovi, folije in rokavi, v katere ovijemo celotno paleto s tovorom vred in podobno. Podobno funkcijo pa imajo tudi leseni okvirji za palete.

Podobno kot ovijalne folije in rokavi tudi ti izdelkov ne zaščitijo le pred zdrsom na tla in poškodbami, ampak poskrbijo tudi za zaščito pred prahom, umazanijo itd. Če namreč uporabite več takšnih okvirjev in na vrh poveznete še lesen pokrov, dobite priročen boks oziroma zaboj za shranjevanje izdelkov. V njem bo vaš tovor varno shranjen oziroma bo varno prispel na cilj.

Priročna in cenovno ugodna rešitev

Pri izbiri ustrezne rešitev za pakiranje, transportiranje ali skladiščenje je treba upoštevati tako ceno kot različne druge dejavnike. Bistveno je, da izberemo takšno rešitev, ki nam omogoča čim manjšo porabo časa za pakiranje oziroma čim lažji pakirni proces, hkrati pa mora izdelke oziroma tovor tudi dobro zaščititi pred vsemi zunanjimi dejavniki in poškodbami. Leseni okvirji za palete so s tega vidika zagotovo zelo priročni, saj:

  • so zelo praktični za uporabo,
  • omogočajo enostavno pakiranje,
  • dobro zavarujejo tovor,
  • na voljo so različne dimenzije,
  • so cenovno ugodni,
  • jih je mogoče uporabiti večkrat,
  • imajo dolgo življenjsko dobo, ko ne služijo več svojemu namenu, pa jih je možno zlahka reciklirati.

KONTAKTNI PODATKI:

INTERCOMERCE – SL, d.o.o.
Podutiška cesta 94
1000 Ljubljana
Slovenija

Telefon: +386 1 51 81 868
Email: info@intercommerce.si

Katalog izdelkov
Spletna stran:www.intercommerce.si