Prevozništvo in transport

Avtomobilska karoserija se žal včasih poškoduje, in to iz različnih razlogov. Poškodbe lahko povzroči že toča ali kakšen predmet, ki pade na avtomobil, prav tako pa do poškodb na karoseriji lahko pride zaradi udeležbe vozila v nesreči oziroma trka. V takem primeru vam bo prav prišlo avtokleparstvo, kjer imajo dovolj izkušenj, da točno vedo, kako se lotiti sanacije poškodb, da bodo te hitro in učinkovito odpravljene.

Kako odpraviti vdrtine na karoseriji?

Za ta namen obstajajo različne tehnike, pri čemer se je dobro pozanimati, kakšno tehniko uporablja avtokleparstvo, kamor pripeljemo svoj avto. Nekatere tehnike so namreč pri tem veliko bolj učinkovite. A to je možno le, če ima klepar na voljo ustrezna orodja, ki so najsodobnejše zasnovana. Z njimi je mogoče kakršne koli vdrtine in različne druge poškodbe na karoseriji odpraviti tako, da bo sanacija kasneje popolnoma neopazna.

Prav tako pa je pomembno, da ima klepar čim več izkušenj s podobnimi deli, saj bo tako lahko bolje opravil svoje delo, rezultati pa bodo bolj kakovostni in lepši. Zaradi znanja in izkušenj pa bo delo tudi hitreje opravljeno, zato bo vaš avto prej nared za ponovno uporabo.

Cenitev in prijava škode zavarovalnici

avtokleparstvoAvtokleparstvo pa lahko poskrbi tudi za cenitev in prijavo škode zavarovalnici, v primeru, da je vaš avto zavarovan za take primere. Običajno gre za poškodbe karoserije zaradi toče ali kakšnih drugih vzrokov, lahko se avto poškoduje na parkirišču, v nesreči, ga na cesti oplazi drugo vozilo in podobno. Od vzroka poškodb oziroma od tega, kakšno zavarovanje imate sklenjeno, je odvisno tudi od tega, ali lahko uveljavljate škodni primer.

Tako lahko poskrbite, da bo plačilo popravila karoserije (oziroma tudi drugih avtodelov, če je to potrebno) poravnala zavarovalnica oziroma boste pri njej dobili nadomestilo za škodo, ki jo je utrpelo vaše vozilo. Če glede tega potrebujete kakšen nasvet oziroma dodatne informacije o tem, kako prijaviti škodo in kako poteka cenitev, se obrnite na AC Trobec iz Ljubljane, kjer vam nudijo tudi kleparske in različne druge storitve.

KONTAKTNI PODATKI:

AC-TROBEC d.o.o.
Dolgi most 18
1000 Ljubljana
Slovenija

Telefon: +386 1 42 32 535
Email: info@ac-trobec.si

Spletna stran: https://ac-trobec.si/