Prevozništvo in transport

avtokleparstvo Ljubljana - AC TrobecIščete kleparja za popravilo udrtin ali drugih poškodb na karoseriji vašega vozila? Avtokleparstvo Ljubljana za to poskrbi hitro in učinkovito! Pri svojem delu so namreč zelo skrbni, predvsem pa imajo tudi dolgoletne izkušnje, ki jih nenehno nadgrajujejo z novim znanjem. Danes namreč klepanje pogosto poteka s pomočjo nove tehnologije, ki jo je treba poznati in obvladovati, če hočemo doseči odlične rezultate, kakršne si želijo stranke.

Visoka kakovost vseh vrst kleparskih popravil

Avtokleparstvo Ljubljana poskrbi za visoko kakovost vseh vrst kleparskih popravil, ki jih izvedejo na vašem vozilu. Garantirajo vam, da bo njihovih kleparskih posegih poškodbe na vašem avtomobilu ne bodo več vidne, saj poleg klepanja obvladajo tudi ličarske storitve. Te izvajajo enako natančno in skrbno kot vse ostalo, zato boste s končnim videzom vašega vozila gotovo nadvse zadovoljni. Za vaš avto lahko poskrbijo:

  • če je bil poškodovan v prometni nesreči,
  • če ga je nekdo poškodoval na parkirišču,
  • če se nekdo zaletel v vaš avto,
  • če vam je nekdo opraskal avto,
  • če je bil vaš avto vandaliziran,
  • če so na njem poškodbe neznanega izvora itd.

Zamenjava ali popravilo karoserije

avtokleparske storitveVčasih pa kljub vrhunskemu kleparskemu znanju in tehnologiji samo popravilo ni dovolj, saj je kakšen del karoserije lahko tako zelo poškodovan, da ni druge rešitve, kot da se ga zamenja. Običajno je to nujno potrebno, če je bil avtomobil udeležen v prometni nesreči, saj se te končajo z veliko zvite pločevine, ki pa je lahko pri tem tako poškodovana, da jo ni mogoče več naravnati. Klepar mora tako poskrbeti tudi za dobavo nadomestnih delov za vašo vozilo, pri čemer lahko to traja kar nekaj časa. Tako lahko pri popravilu pride do precejšnjih zamud, kar lahko povzroči kar nekaj slabe volje.

Da se to ne bo zgodilo, izberite avtokleparstvo Ljubljana, kjer se ponašajo z veliko zalogo in hitro dobavo karoserijskih delov. Imajo tudi lastno mešalnico barv, kjer lahko poskrbijo za njihovo barvanje v odtenek vašega vozila. Nato pa je treba poskrbeti le še za vgradnjo in vaše vozilo bo nared za prevzem.

 

 

KONTAKTNI PODATKI:

AC-TROBEC d.o.o.
Dolgi most 18
1000 Ljubljana
Slovenija

Telefon: +386 1 42 32 535
Email: info@ac-trobec.si

Spletna stran: https://ac-trobec.si/