ogrevanje_hise

Siemens Slovenija – kje naročiti krmilnike? 

siemens SlovenijaPLC krmilniki spadajo med industrijske avtomatizacijske komponente, torej izdelke, ki so nujni za to, da lahko poskrbimo za avtomatizacijo različnih procesov v industriji. S pomočjo krmilnikov namreč te procese krmilimo ter s tem poskrbimo, da se odvijajo avtomatsko in s tem po predhodnem načrtu, kar omogoča številne prednosti in boljšo predvidljivost poteka vseh procesov. Odlične krmilnike nudi tudi Siemens Slovenija oziroma njihov slovenski partner, podjetje Dankon. 

Oprema za avtomatizacijo v industriji 

Siemens Slovenija nudi vrsto avtomatizacijskih rešitev. Oprema za avtomatizacijo v industriji mora biti namreč kakovostna in zanesljiva, zato je zelo pomembno, da se v ta namen izbere proizvajalca, ki zna poskrbeti za to. Če ta proizvajalec skrbi še za čim večjo inovativnost in prilagodljivost opreme, pa bo za avtomatizacijo z njeno pomočjo še lažje poskrbeti. Kakovostno izvedena avtomatizacija ima namreč ogromno prednosti in lahko znatno izboljša ter optimizira vsak proizvodni proces, ne glede na to, za katero industrijsko panogo gre. Cilj takšne avtomatizacije je namreč prav izboljšanje celotnega industrijskega oziroma proizvodnega procesa, kar pa je možno le z opremo, ki to omogoča. 

Velika zaloga krmilnikov in druge opreme za avtomatizacijo 

Siemens krmilnikPodjetje Dankon ima kot partner Siemens Slovenija na zalogi veliko ponudbo različnih krmilnikov tega nemškega proizvajalca. Trudijo se namreč za to, da slovenskemu trgu ponudijo čim večji nabor raznolike in kakovostne opreme za avtomatizacijo v industriji, med katero ključno mesto seveda zavzemajo ravno PLC krmilniki. Na našem tržišču je tako kot marsikje drugod po svetu med najbolj popularnimi na tem področju gotovo serija Simatic S7-1200, ki združuje vse potrebne lastnosti, ki jih potrebujejo tisti, ki želijo čim bolje in čim hitreje poskrbeti za kakovostno avtomatizacijo različnih procesov. Ta serija je izredno dobro zasnovana in jo je možno uporabljati v različne namene. 

Poleg samih krmilnikov, pri katerih lahko stranke izbirajo med vsemi standardnimi modeli iz serije Simatic S7-1200, lahko pa se odločijo tudi za krmilnik LOGO! 8, imajo na zalogi še različne digitalne ter analogne izhodno-vhodne enote, HMI Basic Panele, digitalne razširitve in raznoliko drugo opremo. Če bi vas zanimal njen nakup, jim lahko vedno pošljete povpraševanje ali jih pokličete. Ukvarjajo se namreč ne le z dobavo in prodajo opreme za avtomatizacijo, temveč svojim strankam nudijo tudi pomoč v obliki tehniškega svetovanja pri izbiri ustrezne opreme, hkrati pa v primeru nakupa opreme pri njih poskrbijo tudi za vso potrebno poprodajno podporo. 

 

 

KONTAKTNI PODATKI:

VRD Dankon, d.o.o.
Podutiška cesta 94
1000 Ljubljana
Slovenija

Telefon: +386 1 3200 861
Email:info@dankon.si

Spletna stran:www.dankon.si