Načrtovanje vrtov – Skerca.si

Urejen vrt in okolica terjata veliko časa, ki ga danes marsikdo nima na pretek. To delo pa si lahko olajšamo, če naročimo vrtnarske storitve. Če se odločimo za vrtnarske storitve, bo okolica naše hiše ali drugega objekta vedno lepo urejena, naš vrt pa nam bo v ponos. Vrtnarske storitve so sicer nekoč najemala predvsem podjetja, ki so želela urediti okolico poslovnih stavb, danes pa se zanje vedno pogosteje odločajo tudi posamezniki, ki želijo za urejenost okolice poskrbeti doma. Urejen vrt je namreč nekaj, kar si želi veliko ljudi, saj ta predstavlja pravo oazo dobrega počutja in sprostitve, kar je za tiste, ki so zelo zaposleni s službenimi in drugimi obveznostmi vsekakor zelo pomembno. Prav slednji pa največkrat nimajo časa in energije, da bi popoldne in med vikendi skrbeli še za ureditev vrta oziroma imajo čas le za manjša vrtnarska opravila.

Vrtnarske storitve obsegajo vsa opravila, ki pripomorejo k temu, da je vaš vrt vedno lepo in skladno urejen. Obsegajo tako načrtovanje vrta in zasaditve kot tudi ureditev lepe zelenice in skrb za rastline, ki jih imate zasajene na vrtu. To pomeni, da lahko izkušeni vrtnarski mojstri namesto vas poskrbijo za obrezovanje grmovnic, dreves, žive meje in drugih rastlin. Prav tako vam z vseh naštetih področij tudi svetujejo, zaradi česar boste tudi sami lažje skrbeli za svoj vrt oziroma za to, da bodo vse rastline na njem še bolje uspevale.

Če želite tudi vi imeti čim lepši vrt brez prevelikega truda, pokličite vrtnarske storitve Skerca.si, ki vam omogočajo prav to! Izurjena ekipa lahko v zelo hitrem času oskrbi vaš vrt in ga polepša. Vrtnarske storitve lahko poskrbijo za celovito prenovo vašega vrta in njegovo vzdrževanje, lahko pa se dogovorite tudi za samo kakšno od storitev, ki jo potrebujete. Tako lahko za vas uredijo samo del vrta, ki vam že od nekdaj povzroča preglavice zaradi zelo senčne ali sončne lege, lahko za vas zasnujejo zasaditev brežine, vam pomagajo urediti trato ali obrežejo sadno drevje tako, da bo v prihodnjem letu čim boljše rodilo in boste imeli več pridelka. V kolikor potrebujete kaj od naštetega, pokličite vrtnarske storitve Skerca!

Kontaktni podatki:

Tom Tomaž Starc s.p.
Ščurki 2
1311 Turjak
Slovenija

Telefon:  00 386 70 695 544
E-mail: info@skerca.si

Spletna stran: www.skerca.si