Prevozništvo in transport

Popravilo toče na avtu je lahko urejeno zelo hitro, če izberete profesionalnega in strokovno usposobljenega mojstra z ustreznim orodjem, ki bo lahko v najkrajšem času poskrbel za odpravo vseh poškodb na vašem vozilu, pa če se te nahajajo na karoseriji, na steklih ali kje drugje. S pravim pristopom in tehnologijo je namreč takšne poškodbe možno hitro in učinkovito odpraviti ter poskrbeti za to, da bo avtomobil spet kmalu v brezhibnem stanju.

Odprava udrtin in drugih poškodb na vozilu

V primeru poškodb ali udrtin na vozilu je pametno čim prej ukrepati in avto odpeljati na servis, kjer izvajajo tudi kleparske in vse druge storitve, ki jih potrebujete v takšnem primeru. Pri tem je pomembno, da servis izvaja vse te storitve in ima zaposlene tudi izkušene mojstre, ki jih znajo učinkovito in kakovostno odpraviti v čim krajšem času. Popravilo toče na avtu zajema naslednje storitve:

  • odprava manjših ali večjih udrtin in drugih poškodb na vozilu,
  • menjava vetrobranskega in drugih stekel, če je to potrebno,
  • menjava drugih poškodovanih delov,
  • po potrebi poleg kleparskih tudi ličarske storitve, s katerimi se poskrbi za brezhiben videz vozila.

Posledice bodo učinkovito sanirane

popravilo poškodb od točePopravilo toče na avtu je v današnjih časih vsekakor možno zelo učinkovito sanirati s pomočjo strokovnih in profesionalnih postopkov, ki so namenjeni temu. Pri tem se uporablja različne metode, ki so v zadnjih letih še napredovale tako, da je sam postopek še bolj enostaven in hitrejši, poleg tega pa je zaradi same enostavnosti tudi cenejši, kar je dodatna prednost. Hkrati velja, da zaradi enostavnosti postopka pri njem skorajda ne more priti do napak, zato so poškodbe prvovrstne sanirane, rezultati pa odlični. Če imate torej poškodovan avto, se nujno pozanimajte, na kakšen način ga na izbranem servisu nameravajo sanirati. Če se vam bo zdelo, da bi takšna sanacija trajala predolgo ali ne bi bila dovolj učinkovita, pa svoj avto odpeljite v avtohišo Trobec, kjer znajo s pomočjo sodobne tehnologije in orodij ter izkušenih mojstrov vse posledice toče odlično in hitro sanirati tako, kot je treba.

 

 

KONTAKTNI PODATKI:

AC-TROBEC d.o.o.
Dolgi most 18
1000 Ljubljana
Slovenija

Telefon: +386 1 42 32 535
Email: info@ac-trobec.si

Spletna stran: https://ac-trobec.si/