Prevozništvo in transport

AC Trobec - Pooblaščeni servis Kia vozilBi radi kupili nov avto? Avtohiša Trobec vam nudi pooblaščeni servis Opel in možnost nakupa novih in rabljenih vozil različnih modelov po ugodnih cenah. Obiščite jih in predstavili vam bodo vse modele, ki so trenutno na voljo ter vam podali vse informacije o njih. Po želji se boste z njimi lahko odpeljali tudi na testno vožnjo ter tako preverili, kako vam ustrezajo. Seveda pa vam bodo na voljo tudi za prav vsa vprašanja.

Ugodne cene in možnosti financiranja

Pri tem pa vam nudijo tudi ugodne možnosti financiranja, ki vam jih bodo prav tako predstavili, če se oglasite pri njih. To velja tako za nakup novih kot rabljenih vozil, ki jih lahko pri njih kupite tudi po sistemu staro za novo. Zagotovo se bodo potrudili za to, da skupaj z vami poiščejo najboljšo varianto financiranja glede na vaše želje in potrebe.

Možen nakup novih in rabljenih vozil

Novi Opel - Grandland XAvtohiša Trobec iz Ljubljane vam ponuja tako nakup novih kot rabljenih vozil. Med njimi so tudi zelo malo rabljena vozila, ki so praktično skoraj nova, zato predstavljajo res odlično priložnost za nakup, saj za malo denarja lahko dobite zelo dobro ohranjeno vozilo. Vsa rabljena vozila v njihovi ponudbi so pred prodajo seveda tudi temeljito pregledana, velikokrat pa gre celo za vozila, ki jih je celotno njihovo življenjsko dobo vzdrževali prav v njihovem servisu, zato imajo urejeno servisno knjižnico oziroma si lahko po želji ogledate prav vso njihovo zgodovino servisiranja.

Najboljša izbira za nakup vozila Opel

Zaradi vsega naštetega je Avtohiša Trobec, pooblaščeni servis Opel, zagotovo najboljša izbira za nakup vozil te blagovne znamke, pa naj si gre za nova ali rabljena vozila. Ker se nenehno ukvarjajo tudi s servisiranjem vozil Opel, dobro poznajo njihova vozila ter vam lahko iz prve roke povedo vse izkušnje z njimi. Zato so pravi naslov za vsa vaša vprašanja, pa tudi zato, da kupite avto prav pri njih. Če razmišljate o nakupu novega ali rabljenega Opla, se torej obrnite na njih in si oglejte, kakšna vozila so trenutno na voljo in tudi to, po kakšni ceni lahko dobite vozilo, ki vam ustreza.

KONTAKTNI PODATKI:

AC-TROBEC d.o.o.
Dolgi most 18
1000 Ljubljana
Slovenija

Telefon: +386 1 42 32 535
Email: info@ac-trobec.si

Spletna stran: https://ac-trobec.si/