gradnja

lepilni trakZa učinkovito pakiranje je pomembna tako sama embalaža oziroma pakirni material kot tudi različni pripomočki za pakiranje. Mednje spada tudi lepilni trak, eden najbolj osnovnih pakirnih pripomočkov, ki ga za raznolike namene skorajda vsakodnevno tako v službi kot v prostem času uporablja tudi vsak izmed nas. Tudi za domačo ali občasno uporabo ni vseeno, kakšnega kupite in uporabite, še bolj pa je to pomembno, ko gre za delovno okolje, v katerem je pomembna učinkovitost pri delu. Če pa se pri delu ukvarjate tudi s pakiranjem izdelkov, je še toliko bolj pomembno, da imate na razpolago kakovostne pripomočke za pakiranje.

Papirnati, PVC in drugi trakovi

Lepilni trak je enostaven samolepilni pripomoček, ki kljub svoji majhnosti ter preprostosti zasnove zmore veliko in predstavlja pomembno rešitev, ki nam pomaga pri pakiranju in lepljenju. Brez njega si tako življenja sploh ne znamo več predstavljati, saj nam je samoumevno, da je vedno nekje pri roki. Z njegovo pomočjo lahko zelo učinkovito zalepimo embalažo, kartonske škatle, pakete, papirnato embalažo itd., ravno tako pa se ga uporablja tudi za lepljenje na drugih področjih in ne le pri pakiranju. Zaradi tega obstaja več vrst takšnih trakov, med katerimi lahko izbiramo glede na namen uporabe ter tako izbiro prilagodimo svojim potrebam. Na voljo so vam trakovi iz:

  • PVC-ja,
  • PP-ja,
  • papirja,
  • krep papirja,
  • natron papirja,
  • mnogih drugih materialov.

potiskan lepilni trakVsaka od teh variant je lahko še dodatno prilagojena uporabnikom glede na dimenzije in ostale lastnosti. Tako je možno izbiro še bolj natanko prilagoditi potrebam uporabnikov. Na voljo je tudi možnost tiska, za katero se podjetja in posamezniki pogosto odločajo.

Odvijalnik za lažjo uporabo

Da bi lepilni trak še lažje uporabljali, pa vam omogoča še en pomemben pripomoček za ročno pakiranje izdelkov – to je odvijalnik, na katerega se namesti kolut traku. Z odvijalnikom ga je veliko lažje pretrgati, saj ima ta poseben nazobčan rob, ki to omogoča zgolj s pritiskom. Poleg tega pa ima takšen odvijalnik tudi ročico, ki omogoča, da ga lahko med delom enostavno držimo v roki. Tako lahko vse potrebno opravimo zgolj z eno roko, kar je zagotovo zelo priročno in omogoča, da bo pakiranje bolj enostavno in tudi hitrejše. Takšen odvijalnik pride prav tako v primeru, da se s pakiranjem ukvarjate zgolj kdaj pa kdaj, še bolj pa je pomemben za vse, ki se morajo velikokrat ukvarjati s pakiranjem izdelkov in bi si radi čim bolj olajšali to delo.

 

KONTAKTNI PODATKI:

INTERCOMERCE – SL, d.o.o.
Podutiška cesta 94
1000 Ljubljana
Slovenija

Telefon: +386 1 51 81 868
Email: info@intercommerce.si

Katalog izdelkov
Spletna stran:www.intercommerce.si