Prevozništvo in transport

kia servisKia servis je tisto mesto, kjer res vedo, kako se za avtomobile najbolje poskrbi. Vsak dan se že vrsto let trudijo ugoditi željam in potrebam svojih strank, ki k njim prihajajo iz vse Slovenije. So strokovni, profesionalni, zanesljivi, kvalitetni in tudi hitri, kar je pri servisiranju in popravilih vozil vsekakor bistvenega pomena. 

Kvalitetne storitve za vaš avtomobil 

Kia servis nudi vrsto kvalitetnih storitev. Svojim strankam zagotavljajo servisiranje in vzdrževanje vozila po konkurenčnih cenah, predvsem pa tako, da bo avto ves čas njegove uporabe v brezhibnem stanju. Če potrebujete kakršno koli storitev, ki jo nudijo, jih lahko vedno pokličete ali pa jim pišete preko spletnega obrazca za naročanje, kar vam omogoča še hitrejšo in udobnejšo prijavo. 

Redni Kia servis 

kia servis Ljubljana - AC TrobecČe potrebujete redni Kia servis, potem veste, kam morate pripeljati svoj avto v ta namen – v AC Trobec, kjer vedo, kako poskrbeti za avtomobile te znamke in kako jih servisirati, da vam bo vaš avto še dolgo služil brez težav. Vaš avtomobil bodo kvalitetno servisirali in poskrbeli za to, da bo vse narejeno tako, kot je treba. S tem bodo poskrbeli za manj okvar in težav z vozilom in podaljšali njegovo življenjsko dobo. 

Pravi naslov, če se vam pokvari avto 

Ravno tako pa je Kia servis pravi naslov za vas tudi v primeru, če se vam je avto pokvaril oziroma je prišlo do določene okvare ali težav, ki motijo ali ovirajo brezskrbno vožnjo. V takšnem primeru je treba poskrbeti za popravilo, pri čemer pa je zelo pomembno, kateri mehanik se tega loti. Včasih je težko ugotoviti že sam vzrok okvare, zato je dobro, če se avto priklopi na računalnik, za tem pa je treba izvesti še samo popravilo. Pri tem je treba kar nekaj znanja in izkušenj, pogosto pa je treba tudi zamenjati kakšen del, zato je važno, da ima mehanik te dele na zalogi oziroma da jih lahko hitro naroči in tako tudi hitro vgradi v vaš avto in tega ustrezno popravi. 

 

 

KONTAKTNI PODATKI:

AC-TROBEC d.o.o.
Dolgi most 18
1000 Ljubljana
Slovenija

Telefon: +386 1 42 32 535
Email: info@ac-trobec.si

Spletna stran: https://ac-trobec.si/