Prevozništvo in transport
avtoličarstvo Ljubljana

Avtoličarstvo Ljubljana – AC Trobec

Avtoličarstvo Ljubljana vam nudi profesionalne in kakovostne storitve. Za vaš avto poskrbijo tako, kot je treba, in to v najkrajšem času, zato se vam pri njih splača naročiti na servis. Na voljo so vam ne le v delovnem času, ampak tudi izven njega, saj se lahko na servis oziroma avtoličarske storitve naročite tudi preko spletnega obrazca, torej takrat, ko vam ustreza. Trudijo se namreč za to, da so njihove storitve oblikovane čim bolj po meri njihovih strank, zato se zagotovo splača svoj avto peljati prav k njih, saj bodo znanj znali zelo dobro poskrbeti.

Profesionalno, strokovno in prijazno

Avtoličarstvo Ljubljana uporablja najsodobnejše metode, s katerimi se bodo lotili popravila vseh poškodb, prask in drugih nepravilnosti na karoseriji vašega vozila, ne glede na to, zaradi česa so nastale, kakšne ali kako velike so. Avto bodo najprej temeljito pregledali in ocenili stanje, nato pa se odločili, kako bi se ga dalo kar se da najhitreje in najbolje popraviti. Za to bodo poskrbeli njihovi mojstri, ki so ne le dobro usposobljeni za to, ampak imajo tudi zelo veliko izkušenj.

Tudi avtokleparstvo in druge storitve

Poleg ličarskih pa vam avtoličarstvo Ljubljana nudi tudi kleparske storitve. To je zelo priročno, saj se včasih izkaže, da določene poškodbe ali nepravilnosti ni možno zgolj prekriti z barvo ali lakom, ampak je treba prej pločevino še malce poklepati oziroma naravnati. Tako bo končni rezultat še boljši, vi pa bolj zadovoljni, sploh ker je za vas vsekakor priročno, če vse skupaj uredite na enem mestu. To vam bo prihranilo precej časa in tako boste imeli eno obveznost oziroma skrb manj.

popravilo poškodb na avtuPoleg tega pa vam bodo po potrebi tudi zamenjali kakšen del karoserije, če bodo ugotovili, da se tega ne splača popravljati oziroma da so poškodbe prevelike. Zamenjan del karoserije bodo seveda nato tudi naknadno pobarvali tako, da bo popolnoma enak kot ostali deli avtomobila. To jim omogoča lastna mešalnica barv ter to, da se maksimalno potrudijo za to, da dobijo čim bolj podoben ali celo enak odtenek barve, saj vedo, kako pomembno je to njihovim strankam.

 

KONTAKTNI PODATKI:

AC-TROBEC d.o.o.
Dolgi most 18
1000 Ljubljana
Slovenija

Telefon: +386 1 42 32 535
Email: info@ac-trobec.si

Spletna stran: https://ac-trobec.si/