Prevozništvo in transport

avtoličarstvo LjubljanaSte na vašem vozilu opazili prasko in vas je to močno razjezilo? Praske in druge poškodbe na vozilu gotovo niso nekaj, kar bi nas spravilo v dobro voljo, kljub temu pa je treba vedeti, da se jih dandanes da odpraviti hitreje in bolj enostavno kot kdaj koli prej. Pri tem vam lahko pomaga profesionalno avtoličarstvo s svojimi storitvami.

Avtoličarstvo popravi vse

Avtoličarstvo izvaja različne ličarske storitve, ki so namenjene odpravi poškodb na laku oziroma barvi vozila. Žal so takšne poškodbe precej pogosto, zato imajo ličarji precej dela. Zaradi tega se nenehno izpopolnjujejo in si nabirajo nove izkušnje, kar pomeni, da bodo znali učinkovito in kakovostno poskrbeti tudi za vaš avto. Zaradi tega se vaš avto vsekakor splača odpeljati prav k njim, saj bodo s svojim znanjem in izkušnjami poskrbeli za odlične rezultate ter ga popravili tako, kot je treba.

Lepotni popravki vašega vozila

avtoličarske storitveLičarske storitve so v prvi vrsti namenjene lepotnim popravkom vozila, torej temu, da praske, poškodbe itd. ne motijo izgleda vozila. Marsikomu je namreč pomembno, kako je videti njegov avto, zato ga vsaka praska ali še tako majhna poškodba na vozilu vsekakor zmoti in jo želi čim prej odpraviti. Na srečo obstajajo mojstri, ki to znajo opraviti res natančno, zato se vam vaš avto vsekakor splača odpeljati k njim. Po popravilu tako na avtu ne bo vidna prav nobena poškodba ali praskica, zato bo vaš avto spet videti kot nov.

Potrebujete večje popravilu?

V primeru večjih poškodb ali takrat, ko ni poškodovan zgolj lak, ampak tudi karoserija vozila, pa so največkrat potrebne kleparske storitve. Te vključujejo ravnanje pločevine in podobno, kar je treba storiti, da se avto spet spravi v prvotno stanje in mu povrne brezhiben videz. Najlažje je tako, če izberete ponudnika, ki omogoča oboje: tako klepanje kot ličarske storitve, saj boste tako lahko avto peljali le na eno mesto, kjer bodo poskrbeli za vse. Ob tem vam lahko uredijo tudi vse ostalo, kar potrebujete, kot je na primer menjava določenih avtodelov, ki so prav tako poškodovani. Če lahko ponudnik ob vsem tem opravi še cenitev škode ter njeno prijavo zavarovalnici, pa še toliko bolje, saj boste tako prihranili še nekoliko več časa.

 

KONTAKTNI PODATKI:

AC-TROBEC d.o.o.
Dolgi most 18
1000 Ljubljana
Slovenija

Telefon: +386 1 42 32 535
Email: info@ac-trobec.si

Spletna stran: https://ac-trobec.si/