Prevozništvo in transport

avtokleparstvo - AC TrobecKo se na karoseriji avtomobila pojavijo poškodbe, je običajno poleg samega popravila treba urediti tudi cenitev škode – vsaj če je avto ustrezno zavarovan in če želimo, da nam škodo povrne zavarovalnica. Zaradi tega je dobro najti kakovostno avtokleparstvo, kjer lahko poskrbijo tudi za to oziroma kjer sodelujejo z zavarovalnicami ter tako lahko kar pri njih uredite tudi vse v zvezi z zavarovanjem. Poleg cenitve je to tako tudi prijava škode.

Prijava in cenitev škode

Prijavo in cenitev škode zaradi poškodb na vozilu lahko prijavite na zavarovalnici, še lažje pa je, če to namesto vas naredi avtokleparstvo, kamor boste svoj avto odpeljali na popravilo. Nekateri kleparji namreč sodelujejo z različnimi zavarovalnicami, saj se zavedajo, da s tem lahko strankam močno olajšajo celoten proces prijave in cenitve škode oziroma jim prihranijo kar nekaj časa. Zaradi tega imajo na voljo tudi vse potrebne obrazce, predvsem pa avto tudi fotografirajo in poskrbijo za cenitev škode kar na mestu samem. Nato pomagajo lastniku vozila tudi pri prijavi škode zavarovalnici oziroma uredijo vse potrebno z zavarovalnico za to, da bo škoda čim prej lahko poplačana. Seveda pa na koncu poskrbijo tudi za samo popravilo.

Popravilo škode

avtokleparstvo Ljubljana - AC TrobecPreden se avtokleparstvo loti popravila, je zato treba vedno najprej poskrbeti za prijavo in cenitev škode. Zato v primeru, da imate poškodovan avto oziroma je bil ta udeležen v prometni nesreči, nikar ne hitite takoj k prvemu kleparju, ki po poskrbel za popravilo, ampak najprej uredite vse v zvezi z zavarovalnico ali pa izberite takšno avtokleparstvo, kjer bodo za to poskrbeli oni. Le tako vam bo namreč zavarovalnica lahko povrnila škodo, ki je nastala na vozilu.

Vsekakor pa je za vas poleg tega, da uredite povračilo škode, pomembno tudi to, kako dobro in hitro je opravljeno njeno popravilo. Zato je zelo pomembno, katerega kleparja izberete in kakšne izkušnje ima, saj so te nujne za to, da bo lahko delo dobro opravil. Če poleg samega klepanja obvlada tudi druga dela oziroma so poleg kleparja v servisu zaposleni še drugi izkušeni mojstri, ki bodo pomagali pri popravilu, pa še toliko bolje – tako bo to bolje narejeno in prej končano, vaš avto pa veliko prej nared.

 

 

KONTAKTNI PODATKI:

AC-TROBEC d.o.o.
Dolgi most 18
1000 Ljubljana
Slovenija

Telefon: +386 1 42 32 535
Email: info@ac-trobec.si

Spletna stran: https://ac-trobec.si/