ogrevanje_hise

električni radijator za kupatiloElektrični radiator za kopalnico se vsekakor splača kupiti. Zakaj? Za to obstaja več kot dovolj razlogov! Med prvimi je gotovo ugodna cena takšnih grelnikov. Navajeni smo namreč, da ureditev ogrevanja prostorov predstavlja zelo velik strošek, zato je marsikdo prav prijetno presenečen nad tem, da se ogrevanje da urediti tudi veliko bolj ugodno in poceni – s pomočjo elektrike in grelnikov, ki slednjo izkoriščajo za to, da toplo in učinkovito poskrbijo za gretje. Zaradi tega tak način ogrevanja najdemo v vedno več slovenskih domovih, saj se zanj enostavno splača odločiti tako s stroškovnega kot z drugih vidikov.

Brez velikih stroškov do topline

Električni radiator za kopalnico lahko poskrbi za vso potrebno toplino brez prevelikih stroškov. Sama ureditev takšnega ogrevanja namreč nikakor ni draga oziroma ni povezana z nobenimi dodatnimi stroški, kot to velja za praktično vse druge načine ogrevanja. Pri njih je že samo načrtovanje lahko precej zahtevno in morajo pri njem sodelovati različni strokovnjaki, treba je urediti dimnik, morda izbrati in kupiti drago peč ali toplotno črpalko, poskrbeti za ustrezne napeljave, kar zahteva tudi nemalo razbijanja in ostalih gradbenih del …

električni kupaonski radijatoriNato pa še za izbiro in namestitev radiatorjev ali cevi za talno gretje … Takšno urejanje traja kar nekaj časa in prinese velike stroške, ki pa se z namestitvijo takšnega sistema še sploh ne končajo: ko je namreč sistem enkrat nameščen, je treba poskrbeti še za njegovo vzdrževanje, ki prav tako ni nujno poceni. Zaradi vsega naštetega veliko ljudi išče hitrejše, enostavnejše in cenovno bolj ugodne rešitve, med katere spada tudi ogrevanje z grelniki na elektriko.

Zakaj se ogrevanje z elektriko splača?

Naj vam naštejemo nekaj razlogov, zakaj se vam vsekakor splača kupiti električni radiator za kopalnico:

  • nizka cena takšnega grelnika,
  • namestitev ne zahteva nobenih dodatnih stroškov,
  • namestitev je enostavna in hitra,
  • omogoča hitro segrevanje prostora,
  • deluje tiho in učinkovito,
  • poskrbi za zdrav zrak v prostoru,
  • njegova uporaba je varna,
  • upravljanje je enostavno,
  • ne zahteva posebnega vzdrževanja,
  • na večino modelov ob nakupu dobite tudi garancijo.

 

 

 

GENERALNI UVOZNIK IN ZASTOPNIK ZA SLOVENIJO:

SILENOS, trgovsko zastopniško podjetje d.o.o.
Kozje 138a
SI-3260 Kozje

Modra številka: 080 88 20
E-mail: info@silenos-grijanje.com

Spletna stran: https://silenos-grijanje.com/