ogrevanje_hise

Avtomatizacija objektov Siemens

Današnja sodobna tehnologija nam omogoča optimizacijo različnih procesov ter poskrbi za boljši izkoristek časa, energije in vseh drugih resursov. Enak učinek ima tudi avtomatizacija objektov Siemens, torej vgradnja osrednjega krmilnega sistema, ki poskrbi za avtomatsko delovanje in boljši nadzor različnih sistemov, kot so na primer ogrevanje, hlajenje oziroma klimatizacija, zračenje, osvetljevanje, zaklepanje in podobno. Pri večjih stavbah je za vse našteto nujno poskrbeti na sistemski ravni.

Za bolj učinkovito upravljanje stavb

To pomeni, da s pomočjo sodobne tehnologije upravljanje stavbe lahko postane veliko lažje, vam vzame manj časa in povzroča manj skrbi, saj je za vse avtomatsko poskrbljeno po v naprej predvidenem urniku in na način, ki ga določite sami. Poleg tega pa se na tak način da poskrbeti tudi za večjo energetsko učinkovitost, kar ni pomembno le z vidika skrbi za okolje in ekologije, ampak tudi z vidika racionalizacije stroškov, saj se ti znižajo.

Za zasebne hiše, industrijske obrate in vse ostale objekte

Avtomatizacija objektov Siemens je primerna za prav vse objekte, pri katerih bi radi optimizirali upravljanje z njimi oziroma na tak način poskrbeli za manjšo porabo energije. Primerna je tako za zasebne hiše kot za poslovne prostore in industrijske obrate, kjer lahko na tak način poskrbite za to, da bo za sam objekt vedno kar se da dobro poskrbljeno.

V kolikor ima vaše podjetje v lasti recimo industrijsko halo, v kateri delajo vaši zaposleni, je treba poskrbeti za ustrezne delovne pogoje, hkrati pa tudi za ustrezne pogoje za shranjevanje izdelkov, materialov in podobno ter za to, da proizvodnja nemoteno poteka. Ena od možnosti je, da v ta namen koga zaposlite oziroma z dodatnimi zadolžitvami obremenite svoje zaposlene za druga področja, druga možnost pa je, da posrbite za avtomatizacijo.

Avtomatizacija objektov Siemens je v tem smislu zagotovo pametna odločitev, saj gre za zanesljivega in priznanega nemškega proizvajalca, ki vam ponuja vrhunsko opremo v ta namen, poleg tega pa je njihova oprema tudi izredno fleksibilna. To pomeni, da jo lahko prilagodite svojim potrebam, sama integracija sistema na objekt oziroma v stavbo pa je izredno enostavna in jo je mogoče tudi kasneje po potrebi kadar koli dodatno nadgraditi.

 

KONTAKTNI PODATKI:

VRD Dankon, d.o.o.
Podutiška cesta 94
1000 Ljubljana
Slovenija

Telefon: +386 1 3200 861
Email:info@dankon.si

Spletna stran:www.dankon.si