Si želite bolj zelene, lepše in mehkejše trate? Vendar vsak, ki je že kdaj sejal travo, ve, da to ni enostavno doseči. Travne bilke imajo namreč velikokrat svojo voljo in nočejo poganjati tam, kjer je preveč senčnato ali preveč suho. Prav tako slabo rastejo na zbiti zemlji ali kakšni drugi ne prav primerni podlagi. Vendar to dandanes na srečo sploh ni več problem, saj obstajajo travni tepihi, ki vam omogočajo lepo trato, ne da bi vam se bilo treba ukvarjati z njenim sejanjem in čakanjem na rezultate. Travni tepihi vam omogočajo, da lepo trato dobite takoj!

Čeprav hitre rešitve niso vedno najboljša možnost, to za travne tepihe ne velja. V resnici sploh ne gre za hitro rešitev, čeprav vam omogoča, da hitro pridete do svoje trate. Travni tepihi so namreč pripravljeni že vnaprej, v optimalnih pogojih za rast trave, kar pomeni, da je pri kakovostnih travnih tepihih trajalo že kar nekaj časa, preden so bili travni tepihi pripravljeni na polaganje pri vas doma. V tem času so se travne bilke dodobra ukoreninile in pognale zelo močan in razvejan koreninski sistem, ki jim omogoča bujno rast ter tudi večjo odpornost na sušo, senco, slabo prst in različne druge dejavnike.

Prav tako pa takšna trata, ki jo dobimo tako, da položimo travne tepihe, omogoča večje obremenitve. Če ste se do sedaj vedno jezili, če je kdo hodil po vaši trati, saj ste se dolgo mučili s sejanjem, da je končno pognala in postala lepo zelena, od sedaj naprej ne bo več tako. Profesionalno položeni travni tepihi zaradi razvejanega koreninskega sistema dobro prenašajo obremenitve, kar pomeni, da lahko brez skrbi hodite po njih in dovolite tudi otrokom, da skačejo po travi in se igrajo na njej.

Mukotrpno sejanje trave in dolgotrajno čakanje, da zraste, je torej na srečo preteklost. Tu so namreč travni tepihi, ki bodo v najkrajšem možnem času poskrbeli za vašo lepo zelenico!

Primeri iz prakse:

Kontaktni podatki:

Tom Tomaž Starc s.p.
Ščurki 2
1311 Turjak
Slovenija

Telefon:  00 386 70 695 544
E-mail: info@skerca.si

Spletna stran: www.skerca.si