gradnja

Dnevna soba je v našem domu velikokrat prostor, v katerem preživimo največ časa. To je prostor, v katerem po napornem dnevu v službi malce posedimo ali poležimo na kavču, beremo, poslušamo glasbo, gledamo televizijo in se sprostimo. Tam se družimo z družino in svojimi bližnjimi, pa tudi s prijatelji in sorodniki. Zato ni nič čudnega, da so parketi najpogostejša talna obloga v slovenskih dnevnih sobah, saj poskrbijo za občutek topline in domačnosti, za to, da se v naši dnevni sobi zares počutimo kot doma.

Talne obloge za dnevno sobo

Izbira talnih oblog je danes zagotovo večja kot kdaj koli prej. Parketi tako predstavljajo le eno od skorajda neštetih možnosti, kljub temu pa se še vedno največ ljudi odloča prav zanje. Po eni strani je to posledica tradicije, saj smo navajeni, da parketi krasijo naše dnevne sobe, po drugi strani pa je njihova priljubljenost povezana tudi s tem, da si marsikdo kakšne druge talne obloge v dnevni sobi sploh ne zna predstavljati. Ne zato, ker je tako navajen na parket, ampak zato, ker je ima ta edinstvene lastnosti, ki jih z drugimi talnimi oblogami ni mogoče doseči.

Gre namreč za zelo lepo talno oblogo, ki je poleg tega tudi obstojna in ima dolgo življenjsko dobo. Poleg tega pa je narejena iz naravnega lesa, kar daje prijeten občutek pri hoji in dotiku, prav tako pa poskrbi za pridih domačnosti. Toplina lesa je namreč nekaj, česar ne moremo pričarati z nobenim drugim materialom. Prav zato za marsikoga sploh ni dileme, kakšno talno oblogo bo izbral za dnevno sobo.parketi Ljubljana

Seveda pa to še ne pomeni, da je izbira talne obloge za dnevno sobo zato kaj bolj enostavna, saj so na voljo številni različni parketi. Tako lahko izbirate med različnimi možnostmi in vrstami lesa, debelinami, sloji in zaključnimi obdelavami … S tem lahko videz in lastnosti talne obloge popolnoma prilagodite svojim željam in tako poskrbite zato, da bo vaša dnevna soba točno taka, kot si želite.

 

 

KONTAKTNI PODATKI:

ONIS d.o.o.
Dunajska cesta 116
1000 Ljubljana

Telefon: 01 566 22 97 | 01 566 22 98

E-pošta: info@onis.si

Spletna stran: www.onis.si