gradnja

Parketi - LaminatiVaša dnevna soba bo veliko lepša, če boste vanjo položili parket. Naravna oziroma lesena talna obloga ima namreč čudovit videz in je hkrati prijetna za uporabo in otip. Njena toplina očara vsakogar, predvsem pa tiste, ki cenijo naravo in naravne materiale. Poleg tega pa je takšna talna obloga tudi funkcionalna, trajna in enostavna za uporabo.

Zakaj izbrati parket?

Še ne tako zelo dolgo nazaj je bilo skoraj samoumevno, da skorajda vsako dnevno sobo krasi parket. Potem pa so prišle druge vrste talnih oblog in marsikdo se je raje odločil za laminat. Vendar pa je ta dokaj kmalu odšel iz mode, nadomestile pa so ga vinilne talne obloge in keramika v kombinaciji s talnim gretjem. Verjetno bo slej ali prej na trg prišla tudi kakšna še novejša možnost, ki bo spet postala trend na področju talnih oblog.

Vendar pa je pri izbiri talne obloge bolj kot to, da je ta moderna in trendovska, pomembno to, da z njo poskrbimo za višjo kvaliteto bivanja. In lesena talna obloga to zagotovo omogoča, zato nikoli ne gre iz mode in ostaja priljubljen kljub vsem mogočim drugim možnostim, ki so nam na voljo na tem področju.

Izberite kakovostnega!

Onis d.o.o. - Parketi Ljubljana

Onis d.o.o. – Prodajni salon parketov (Dunajska cesta 116, 1000 Ljubljana)

Pri izbiri pa se je treba zavedati, da obstaja ogromno različnih vrst in da je med njimi treba poiskati takšnega, ki ustreza vam in vašim potrebam. Vsak prostor je namreč drugačen, poleg tega pa se razlikujejo tudi življenjski slogi ljudi. Nekateri iz dnevne sobe velikokrat stopijo na vrt in nato spet nazaj, drugi imajo majhne otroke in hišne ljubljenčke, tretji imajo spet kakšne druge posebne zahteve ali pa izbirajo talno oblogo za skupen prostor, v katerem so tako dnevna soba kot tudi kuhinja in jedilnica, zato je dobro, da talna obloga ni preveč občutljiva na vlago. Zelo veliko ljudi pa ima v bivalnih prostorih tudi talno gretje, kar je treba upoštevati tudi pri izbiri primerne talne obloge. Prav zaradi tega se je pri izbiri pametno posvetovati s strokovnjaki, predvsem pa izbrati kakovosten parket.

 

 

 

KONTAKTNI PODATKI:

ONIS d.o.o.
Dunajska cesta 116
1000 Ljubljana

Telefon: 01 566 22 97 | 01 566 22 98

E-pošta: info@onis.si

Spletna stran: www.onis.si