ogrevanje_hise
Vigo EHR - električne zidne sušilice i grijalice

https://silenos-grijanje.com/

Imate tudi vi vedno težavo s tem, kje posušiti mokre brisače po kopanju ali tuširanju? Ali pa se ukvarjate s športom in pogosto domov prinesete vlažna oblačila, ki jih je treba nekje hitro posušiti? Če namreč mokra oziroma vlažna oblačila ali brisače odvržemo kar v koš za perilo, to ni najbolje, ampak jih je treba vedno najprej dobro posušiti, če se želimo izogniti neprijetnim vonjavam. Pri tem nam lahko pomaga tudi Vigo – kopalniški radiatorji in sušilniki, ki se odlično obnesejo tako za ogrevanje kot za sušenje perila in brisač.

Hitro ogrevanje in sušenje

Vigo – kopalniški radiatorji in sušilniki poskrbijo za nadvse hitro ogrevanje prav vsakega prostora na varen način. Segrejejo se namreč zelo hitro in so pri tem tudi izredno učinkoviti. Prav vso električno energijo namreč pretvorijo v toploto. Poleg tega pa imajo tudi izredno natančen termostat, ki ga je možno nastaviti na želeno jakost glede na naše potrebe. Poleg hitrega ogrevanja pa omogočajo tudi hitro sušenje, torej imajo dve funkciji.

Zaradi tega ne smejo manjkati prav v nobeni kopalnici. Z njimi boste lahko tako ogrevali prostor kot tudi posušili prav vse vaše mokre brisače in perilo brez težav, zaradi česar ne boste imeli več težav z neprijetnim vonjem v kopalnici ali z nabiranjem vlage. Poleg tega pa bo v njej vedno prijetno toplo oziroma jo boste lahko hitro ogreli vsakič, ko si boste to zaželeli.

Imate v kopalnici premalo prostora za grelnik?

Če menite, da imate v kopalnici premalo prostora za namestitev grelnika, to nikakor ne drži. Vigo – kopalniški radiatorji in sušilniki so namreč zasnovani zelo ekonomično. Zasedejo le malo prostora. So namreč zelo ozki, pritrdi pa se jih na steno. Poleg tega pa so na voljo v več različnih dimenzijah, ki jih lahko prilagodite temu, koliko prostora imate sploh na razpolago za namestitev. Tako lahko vsakdo v ponudbi najde primeren model za svoje potrebe, četudi je vaša kopalnica še tako majhna. Še posebej odlični so modeli, ki so oblikovani kot sušilnik – torej v obliki lestve, saj tako oblika omogoča izredno funkcionalnost – na posamezne prečne letvice lahko zlahka obesite brisače, perilo in vse ostalo.

 

GENERALNI UVOZNIK IN ZASTOPNIK ZA HRVAŠKO:

SILENOS, trgovsko zastopniško podjetje d.o.o.
Kozje 138a
SI-3260 Kozje

Modra številka: +385 91 799 45 71
E-mail: info@silenos-grijanje.com

Spletna stran: www.silenos-grijanje.com