ogrevanje_hise

www.silenos-ogrevanje.si

Ogrevanje lahko predstavlja velik strošek. Kako ga znižati in nekaj privarčevati? Eno od možnosti predstavljajo tudi varčni radiatorji Glamox, ki delujejo s pomočjo električne energije in jo za ogrevanje porabijo izrazito malo. Študije dokazujejo, da lahko z njimi učinkovito zmanjšate strošek ogrevanja ter poskrbite za prihranek vašega denarja ter za to, da vam bo prijetno toplo.

Majhna poraba, veliko udobje

Varčni radiatorji Glamox so zasnovani tako, da porabijo kar se da malo električne energije za ogrevanje prostorov, torej lahko z njihovo pomočjo učinkovito privarčujete pri ogrevanju. Imajo namreč tudi posebno zaščito za pregrevanje, zaradi katere ne more priti do tega, da bi se preveč segreli. Oblikovani so tako, da ne more priti do tega, da bi se segrevali na višjo temperaturo od tiste, ki je nastavljena na termostatu. Zaradi tega so tudi bolj varni za uporabo.

Poleg te zaščite proti pregrevanju pa imajo tudi izrazito precizen termostat, zaradi katerega boste lahko zelo natančno nastavili temperaturo v prostoru. Zelo hitro tudi zaznajo vsako spremembo temperature in se nanjo odzovejo v najhitrejšem možnem času. Zaradi tega porabijo manj energije, saj je ne trošijo po nepotrebnem, oziroma reagirajo takoj, ko se prostor le malo ohladi. Če bi se ta že zelo ohladil, bi za njegovo ponovno segrevanje grelno telo potrebovalo zelo veliko energije, a varčni radiatorji Glamox to z veliko odzivnostjo uspešno preprečijo in tako je poraba veliko manjša.

Pametni termostati in drugi dodatki

Za še večji nadzor nad porabo pa vam priporočamo uporabo tako imenovanega pametnega termostata, ki je povezan z brezžičnimi internetnim omrežjem. Zaradi tega ga je možno nastavljati kar preko aplikacije in preko nje tudi spremljati porabo in jo nadzorovati tako, da bodo temperature v vseh prostorih vedno optimalne glede na vaš življenjski slog, to, koliko in kdaj se zadržujete v kakšnem prostoru in podobno. To pa vam omogoča še večji prihranek, pa tudi veliko bolj smotrno porabo energije, kar ni pomembno le za vaš žep, ampak tudi za okolje.

 

GENERALNI UVOZNIK IN ZASTOPNIK ZA SLOVENIJO:

SILENOS, trgovsko zastopniško podjetje d.o.o.
Kozje 138a
SI-3260 Kozje

Modra številka: 080 88 20
E-mail: info@silenos-ogrevanje.si

Spletna stran: www.silenos-ogrevanje.si