ogrevanje_hise
Električni radiatorji Glamox-H60

Glamox H60 | Silenos-ogrevanje.si

Bi radi prihranili pri ogrevanju ali pa se vam zdi, da za trenutni način ogrevanja plačujete preveč?

Potem so varčni radiatorji Glamox prava rešitev za vas! Z njimi se je mogoče ogrevati na veliko bolj varčen način – na elektriko. Prav zato za uporabo takšnih radiatorjev ne potrebujete nobene drage peči ali toplotne črpalke, nobenih cistern z oljem ali napeljav za ogrevanje – vse, kar potrebujete, so zgolj električni varčni radiatorji ter električna vtičnica, kamor jih priklopite. To pomeni, da je tak način gretja tudi veliko bolj enostaven, zato gre vsekakor za priročno rešitev, poleg tega pa lahko z njo še prihranite.

Sodobni varčni radiatorji, ki delujejo na električno energijo, so danes zasnovani tako, da ustrezajo prav vsakemu prostoru, ne glede na to, kako je ta opremljen. Na voljo so namreč številni modeli, ki so v prostoru s svojo minimalistično zasnovo bolj kot neopazni, vsekakor pa ne moteči. Nekateri modeli lahko celo polepšajo prostor, saj imajo zelo lep in moderen dizajn. Takšni varčni radiatorji so vsekakor tudi zelo enostavni tako za montažo kot za čiščenje in vzdrževanje, saj so oblikovani tako, da se na njih nabira čim manj prahu in jih lahko kadarkoli enostavno pobrišete. Prav zato gre za zelo pametno rešitev za ogrevanje, s katero lahko tudi prihranite. S takšnimi varčnimi radiatorji se tako danes ogreva vedno več ljudi ne samo pri nas, ampak po celem svetu.

Varčni radiatorji imajo zelo natančen termostat, ki meri temperaturo v prostoru in skrbi za to, da ta ne pade preveč. Takrat se namreč takoj prižgejo, kar pomeni, da za dogrevanje ne porabijo veliko energije, saj z njimi lahko na varčen način vzdržujete konstantno temperaturo, kakršna vam ustreza. Varčni radiatorji vam tako omogočajo, da se ogrevate na cenovno ugoden in priročen način, s katerim lahko prihranite precej denarja. Če iščete boljši način ogrevanja, s katerim bi tudi prihranili, vam svetujemo, da izberete varčne električne radiatorje Glamox!

GENERALNI UVOZNIK IN ZASTOPNIK ZA SLOVENIJO:

SILENOS, trgovsko zastopniško podjetje d.o.o.
Kozje 138a
SI-3260 Kozje

Modra številka: 080 88 20
E-mail: info@silenos-ogrevanje.si

Spletna stran: www.silenos-ogrevanje.si