silenos

Najboljše rešitve za ogrevanje vam nudi Silenos ogrevanje. V njihovi ponudbi si lahko ogledate odlične modele električnih grelnikov, s katerimi lahko poskrbite za topel dom. Vse omenjene rešitve nudijo visoko stopnjo udobja pri ogrevanju ter so varne in enostavne za uporabo. Več o njih si lahko preberete na spletni strani, na kateri so vsi modeli grelnikov podrobno opisani.

Električno ogrevanje je možno hitro urediti

Večina rešitev za ogrevanje, ki jih najdete na Silenos ogrevanje, Silenospredstvaljajo stenski električni grelniki oziroma radiatorji, ki delujejo s pomočjo električne energije. Z njimi se je mogoče ogrevati na zelo enostaven in udoben način, predvsem pa takšni grelniki predstavljajo hitro rešitev za gretje – samo priklopite jih v elektriko in že začno delovati. Hitreje si torej gretja sploh ni mogoče urediti.

Dostopna cena stenskih grelnikov

Navdušila vas bo tudi cena takšnih grelnikov, ki sploh ni visoka. Zato so dostopni praktično vsakomur in predstavljajo eno najcenejših rešitev za ogrevanje. Kljub nizki ceni pa dobro delujejo in poskrbijo za tople prostore, v katerih se boste prijetno počutili, saj bo temperatura v njih takšna, kot vam ustreza. Modeli so sicer prvenstveno namenjeni montaži na steno, se pa večino modelov s pomočjo dodatnih konzol da uporabljati tudi v samostoječem položaju – torej npr. na sredini prostora.

Modelov v njihovi ponudbi je toliko, da nima smisla opisovati vsakega posebej. Lažje bo, če se kar odpravite na njihovo spletno stran in si sami ogledate ponudbo. Ta je razdeljena tako glede na proizvajalce kot glede na vrsto grelnikov, ki jih ponujajo. Pri tem lahko izbirate med številnimi možnostmi in variantami.

Kopalniški grelci na elektriko

Poleg električnih radiatorjev, ki so primerni za uporabo v vseh prostorih, nudijo tudi grelnike, ki so zasnovani posebej za kopalnice. Slednji imajo tudi ustrezno zaščitene vse električne inštalacije, da se jih lahko v kopalnici uporablja brez skrbi. Poleg tega pa so oblikovani tako, da se jih lahko uporablja tudi kot obešalo (in sušilo) za brisače, nekatere modele pa tudi kot ogledalo, saj imajo prednjo stranico prekrito z njim.

Modeli so na voljo v raznih izvedbah, pri čemer lahko izbirate med mnogimi barvami, dimenzijami in drugimi lastnostmi, predvsem pa je pri vsakem modelu možno izbrati tudi ustrezno moč. Z izbiro slednje določimo, kako zmogljiv bo nek grelnik in kako dobro bo ogreval prostor, zato je ključno, da je moč dovoljšna glede na njegovo kvadraturo.

Kupite električni radiator v Silenos ogrevanje

Silenos ogrevanje je spletna trgovina, ki je nastala v želji po tem, da uporabnikom ponudi čim boljše rešitve za topel dom na enem samem mestu. Vsak dan se trudijo za to, da bi bili še boljši in da bi uporabniki pri njih lahko kupili tisto, kar potrebujejo. Vsekakor pa se pri njih splača kupovati, čemur v prid govori kar nekaj razlogov:

 • velika izbira različnih modelov električnih grelnikov oziroma radiatorjev z električnim grelcem,
 • zelo lepa predstavitev vsakega od modelov s fotografijami, skicami in vsemi potrebnimi tehničnimi karakteristikami in podrobnostmi,
 • tabele, s katerimi si lahko pomagate pri določitvi ustrezne moči grelnika za določen prostor,
 • ponudba kakovostnih proizvajalcev, kot so Glamox, Vigo in Radialight,
 • ugodne cene, kakršnih ne boste našli nikjer drugje,
 • možnost plačila na obroke, ki ga je možno urediti kar preko spleta,
 • možnost posveta glede izbire najbolj primernega grelnika, če bi bilo to potrebno,
 • zelo enostavna in dobra nakupovalna izkušnja,
 • hitra dobava in še hitrejša dostava,
 • možnost vračila grelnika,
 • garancija na vse modele v ponudbi.