ogrevanje_hise

HR-Krogi-Vigo-EHR-5-godina-jamstvaElektrični kopalniški radiatorji so nadvse praktičen pripomoček, ki poskrbi za veliko bolj brezskrbne jesenske, zimske in zgodnje pomladanske dni. Takrat nas namreč še lahko preseneti mraz in dobro je imeti dodaten vir ogrevanja v kopalnici tudi  izven kurilne sezone. Tako nas tudi v bolj mrzlih dneh ne bo nič zeblo in se bomo brez težav lahko tuširali in kopali v prijetno ogreti kopalnici.

Grelniki za vse letne čase

Pravzaprav pa lahko s takšnimi grelniki poskrbimo za ogrevanje kopalnice v vseh letnih časih, torej tudi pozimi – ne le kot dodatni vir ogrevanja, ampak kot primarni vir za gretje, saj so električni radiatorji za kopalnico zelo učinkoviti. Z njihovo pomočjo lahko prostor hitro ogrejete in poskrbite za to, da vas ne bo prav nič zeblo, ne glede na to, kakšne so zunanje temperature.

Enostavna montaža in priklop

Najbolje pri vsem tem pa je, da je njihova montaža nadvse preprosta in da zanjo ne potrebujete nobenih posebnih napeljav. Električni kopalniški radiatorji se namreč priklopijo direktno v električno vtičnico, montirajo pa na steno s pomočjo stenskih nosilcev, kar je prav tako zelo enostavno. Grelnik lahko začnete uporabljati takoj po montaži, kar pomeni, da vas lahko reši iz zagate, če vam recimo centralna kurjava odpove ali se pokvari.

Varna in enostavna uporaba

Omenjeni grelniki so zasnovani prav za ogrevanje kopalnice, zaradi česar je vsa električna napeljava dobro zaščitena pred vlago in kapljicami vode. Zaradi tega je njihova uporaba popolnoma varna. Poleg tega pa jih je uporabljati tudi nadvse enostavno in udobno. Imajo preprost, a učinkovit termostat, na katerem lahko nastavite želeno stopnjo gretja.

Na voljo so različni modeli grelnikov

Pri tem imate na voljo različne modele, med katerimi lahko izbirate. Pomembno je predvsem to, da izberete takšnega, ki ustreza velikosti prostora, ki ga je treba ogreti. Temu naj bodo prilagojene tudi njegove dimenzije oziroma moč. Vsekakor pa boste na tak način lahko hitro, enostavno in učinkovito ogrevali svojo kopalnico, zato se vam električni grelnik vsekakor splača kupiti.

 

 

GENERALNI UVOZNIK IN ZASTOPNIK ZA SLOVENIJO:

SILENOS, trgovsko zastopniško podjetje d.o.o.
Kozje 138a
SI-3260 Kozje

Modra številka: 080 88 20
E-mail: info@silenos-grijanje.com

Spletna stran: https://silenos-grijanje.com/