ogrevanje_hise

Kdaj se je pametno odločiti za stenski grelnik za kopalnico?

Stenski grelnik za kopalnico je lahko odlična rešitev, če imate v kopalnici le malo prostora oziroma je ta zelo majhna. Prav tako, če se vam zdi, da v kopalnici ni nikoli dovolj toplo in komaj čakate, da se ponovno prične kurilna sezona.

Stenski grelnik za kopalnico enostavno montirate na steno, ga priklopite na elektriko in z njim že lahko pričnete ogrevati prostor.

Za priklop stenskega grelnika potrebujete zgolj vtičnico

Ko boste želeli stenski grelnik za kopalnico priklopiti, ga boste morali najprej primerno montirati na steno, kabel naprave pa vtakniti v vtičnico. To pomeni, da za priklop grelnika ne potrebujete nič drugega kot zgolj vtičnico. V tem primeru za priklop lahko torej poskrbite kar sami, brez dodatne pomoči strokovnjaka.

Običajno je stenski grelnik za kopalnico zelo tanka in ozka naprava. Model je torej zasnovan tako, da so njegove dimenzije čim manjše. Premišljen dizajn poskrbi, da naprava v kopalnici zasede samo minimalno prostora, kljub temu pa je prostor ogret zelo učinkovito, ker deluje s pomočjo električne energije, ki jo praktično brez izgub pretvarja v toploto.

Z minimalnimi dimenzijami naprave dosežete maksimalen učinek pri ogrevanju

Ena največjih prednosti, ki vam jih lahko ponudi stenski grelnik za kopalnico, je ta, da kljub minimalnim dimenzijam lahko doseže maksimalen učinek pri ogrevanju. Želeno temperaturo ali stopnjo gretja se nastavi glede na želje posameznika. Naprava nato poskrbi, da to čim prej doseže.

Ob tem je treba poudariti tudi to, da stenski grelnik za kopalnico ne deluje samo učinkovito, temveč tudi izjemno hitro. Prostor je z njegovo pomočjo dobro ogret v rekordnem času. Gre namreč za napravo z izjemno hitrim delovanjem.

Stenski kopalniški grelnik prične delovati takoj, ko se ga prižge. Pri tem tudi takoj začne oddajati toploto. Posledično je zelo efektiven pri ogrevanju, kar pa seveda poskrbi za popolno udobje. Vaš kopalniški prostor je tako topel v zgolj nekaj minutah.

Montaža stenskega kopalniškega grelnika

Stenski grelnik za kopalnico je ozek in tanek, preprosto pa ga lahko montirate praktično na skorajda vsako steno. V nobenem primeru ne bo oviral gibanja. Naprava se montira s pomočjo posebnih nosilcev za steno. Ti se preprosto pritrdijo na steno, nato pa se grelnik priklopi na elektriko. S tem se učinkovito ogrevanje seveda lahko prične.

V kopalnico je najpametneje postaviti takšen stenski grelnik, ki lahko tako z velikostjo kot tudi obliko povsem ustreza velikosti prostora oziroma kvadraturi. V veliki meri pa je ravno od velikosti naprave odvisno, koliko električne energije bo porabila.

Kaj je namenski stenski grelnik za kopalnico?

Običajno kopalnice predstavljajo manjše prostore, za katere vedno želimo, da je v njih prijetno toplo. Ključno je, da si v ta namen omogočimo primerno ogrevalno telo. Odlična izbira je stenski grelnik. Ta namreč omogoča, da je kopalnica čim hitreje primerno segreta.

Najbolje pa je izbrati kar namenski grelnik za kopalnico, saj je primeren in varen za uporabo. Njegove največje odlike so, da zagotavlja zelo učinkovito gretje, hkrati tudi kakovostno sušenje oblačil, brisač ter perila. Vse skupaj je slišati zelo praktično in udobno, zato je to še toliko boljša izbira.

GENERALNI UVOZNIK IN ZASTOPNIK ZA SLOVENIJO:

SILENOS, trgovsko zastopniško podjetje d.o.o.
Kozje 138a
SI-3260 Kozje

Modra številka: 080 88 20
E-mail: info@silenos-ogrevanje.com

Spletna stran: https://silenos-ogrevanje.si/