ogrevanje_hise
Glamox 3001

Glamox 3001 – Silenos-ogrevanje.si

Glamox je norveški proizvajalec ogrevalnih sistemov, ki zagotavlja najvišje standarde tehnološke dovršenosti, kvalitete in učinkovitosti. Njihovi radiatorji so neslišni, ne zasedejo veliko prostora, tanki in zelo lepega in premišljenega dizajna brez ostrih robov. Prav zato je električno stenski radiator Glamox odlična možnost za ogrevanje vseh vrst prostorov. Z njimi lahko ogrevate vse bivalne prostore, hodnike, veže, kopalnice, pisarno in tako dalje.

S takšnim načinom ogrevanja pa lahko privarčujete kar do 25 % energije, zato je električni stenski radiator Glamox pametna izbira.

Električni stenski radiator se montira z posebnimi nosilci, ki omogočajo pritrditev direktno na steno. Nosilci zasedejo le minimalno prostora, kar omogoča ekonomično pritrditev, pa tudi sami radiatorji so zelo tanki, zaradi česar se prav v vsakem prostoru najde kotiček zanje. Na spletni strani silenos-ogrevanje.si si lahko ogledate tudi natančne dimenzije posameznih modelov radiatorjev. Velikost je sicer odvisna tudi od moči radiatorja, pri čemer je treba premisliti, ali se vam bolj splača v prostor namestiti le en večji električni stenski radiator ali pa raje izbrati dva ali tri manjše. Na omenjeni spletni strani boste našli tudi tabelo, s pomočjo katere si lahko pomagate izbrati ustrezne dimenzije in moč vašega grelnega telesa glede na velikost prostora, kamor ga boste namestili.

Glamox 3001, električni stenski radiator

Električni stenski radiator Glamox je sicer zasnovan tako, da se njegov sprednji del segreva le do določene temperature, zaradi česar se ga lahko vi ali vaši otroci in domače živali brez strahu dotaknete. Poleg tega pa zaradi omejitve najvišje temperature oziroma zaradi zaščite proti prevelikemu segrevanju takšen električni stenski radiator tudi manj izsušuje zrak kot nekatere druge vrste gretja, ki lahko močno poslabšajo kakovost zraka v prostoru. To za radiatorje Glamox ne velja, zaščita proti pregrevanju pa omogoča tudi manjšo porabo energije in večjo varčnost radiatorja. Za to pa dodatno poskrbi še občutljiv elektronski termostat, ki se hitro odziva na vse spremembe v temperaturi.

GENERALNI UVOZNIK IN ZASTOPNIK ZA SLOVENIJO:

SILENOS, trgovsko zastopniško podjetje d.o.o.
Kozje 138a
SI-3260 Kozje

Modra številka: 080 88 20
E-mail: info@silenos-ogrevanje.si

Spletna stran: www.silenos-ogrevanje.si