ogrevanje_hise

Zavedate se, da je električno ogrevanje lahko odlična rešitev za vaš dom pa tudi za poslovni prostor, ne nazadnje še za vikend objekte. Za namestitev takšnega sistema za ogrevanje namreč ne potrebujete veliko časa, saj niso potrebna dodatna opravila. Vseeno pa še zdaleč ni vseeno, kateri električni radiator kupiti. Na trgu so na voljo najrazličnejše naprave za ogrevanje na elektriko, med njimi pa so zagotovo najbolj priljubljeni električni radiatorji.

Pri izbiri takšne naprave za vaš dom, poslovni prostor ali pa vikend objekt bodite najprej pozorni na splošne prednosti, ki jih predstavljamo v nadaljevanju.

Splošne prednosti odličnega radiatorja na elektriko

električni radiatorKateri električni radiator kupiti, je pravzaprav eno od najpogostejših vprašanj, ki si ga postavijo kupci pri izbiri naprave za ogrevanje na elektriko. Vprašanje je pogosto posledica pestre izbire na trgu. Vseeno pa lahko široko ponudbo hitro zožite sebi v prid.

V ospredje vzemite vse tiste električne radiatorje, ki:

 • so proizvod priznanega proizvajalca oziroma blagovne znamke,
 • so maksimalno zanesljivi, imajo visoko kakovostne komponente,
 • so precizno izdelani,
 • ponujajo dovolj moderno, ekonomično, enostavno rešitev ogrevanja za vaš dom,
 • se odlikujejo po natančnem digitalnem elektronskem termostatu,
 • se lahko preprosto namestijo tudi na steno,
 • lahko hitro, učinkovito ogrejejo vsak prostor,
 • imajo vključeno garancijo.

Izbrani proizvajalec električne ogrevalne naprave

Ko si postavljate vprašanje, kateri električni radiator kupiti, si pripravite seznam priznanih proizvajalcev, ki jih k sreči ne manjka. Na spletu najdite ponudnika naprave in obiščite njegovo spletno prodajalno. Podjetje Silenos je na primer eden od prvovrstnih ponudnikov, saj vam svoji ponudbi omogoča nakup električnih naprav svetovno priznanih proizvajalcev oziroma blagovnih znamk. Obiščite njegovo spletno stran silenos-ogrevanje.si in najdite ustrezen radiator na elektriko za svoje potrebe. Pri tem vam lahko pomaga ponudnik, s katerim se povežite preko spletne pošte ali pa preko telefonskega pogovora.

Električni radiatorji GlamoxPri Silenosu so vam na voljo tudi hibridni električni radiatorji znamke Radialightm. Zanje je značilno, da uspešno združujejo dva načina ogrevanja prostora. To sta naravna konvekcija in sevalno telo oziroma IR. Med vsemi vrstami električnega ogrevanja ravno tovrstne naprave zagotavljajo najbolj prijetno pa tudi cenovno zelo ugodno ogrevanje. Toplota se namreč razprši hitro, in to z manjšo porabo energije.

Še druge prednosti hibridnih električnih radiatorjev

Izpostavljamo še nekaj ključnih prednosti, ki vam jih lahko ponudi hibridni električni radiator. To so:

 • želeno temperaturo doseže s principom konvekcije,
 • želena temperatura se vzdržuje s pomočjo sevalne plošče, ki je nameščena na sprednji strani naprave,
 • ko temperatura postane stabilna, se zaradi izklopa konvekcijskega sistema ter prehoda v sevalni sistem poraba zmanjša.

 

GENERALNI UVOZNIK IN ZASTOPNIK ZA SLOVENIJO:

SILENOS, trgovsko zastopniško podjetje d.o.o.
Kozje 138a
SI-3260 Kozje

Modra številka: 080 88 20
E-mail: info@silenos-ogrevanje.com

Spletna stran: https://silenos-ogrevanje.si/