ogrevanje_hise

Izredno funkcionalen električni radiator za vaš dom

električni radiatorIščete primeren in varčen električni radiator za vaš dom? Kakšnega izbrati, da bo ta čim bolj funkcionalen in priročen? Za kakšen model se odločiti, da boste z njim res zadovoljni in da bo poskrbel za čim boljše ogrevanje? Koliko energije porabijo takšni grelniki in koliko se bo zaradi njih povišal vaš mesečni račun za elektriko? Je vseeno, za katerega proizvajalca se odločite ali pa so nekateri res boljši in bolj zanesljivi?

Funkcionalni modeli, ki poskrbijo za odlično ogrevanje

Pri izbiri je treba dobro premisliti, kakšen električni radiator sploh potrebujete. Vsak model ima namreč svoje specifike, kar je treba upoštevati tudi ob nakupu. Morda vam bodo zadostovale že čisto osnovne funkcije, torej le to, da bo vaš novi grelnik poskrbel za čim boljše ogrevanje prostora, morda pa potrebujete še kakšne dodatne funkcije. Vsekakor pa bo ogrevanje prostora učinkovito le, če boste izbrali grelnik s primerno močjo. Kako ugotoviti ustrezno moč grelnika? V prvi vrsti je pri tem treba upoštevati kvadraturo prostora, pa tudi to, kako dobro je ta izoliran in ali uporabljate še kakšen drug vir ogrevanja.

Vsekakor pa je treba v prvi vrsti gledati na kakovost, zato se splača izbrati čim bolj zaupanja vrednega proizvajalca. Torej je preverjena znamka vedno boljša izbira, pri tem pa ne pozabite preveriti tudi tega, koliko garancije dobite pri nakupu določenega modela. Običajno večina preverjenih in zaupanja vrednih znamk nudi vsaj 2 leti garancije, nekatere pa celo več.

Varčni modeli so najboljša naložba

električni radiator za kopalnicoČe iščete čim boljši električni radiator za vaš dom, se je zagotovo najbolje odločiti za čim bolj varčen model. Takšni modeli so sicer lahko nekoliko dražji, a se njihov nakup vsekakor splača. Četudi boste zanje na začetku plačali nekoliko več oziroma odšteli malo več denarja, pa boste na dolgi rok z njimi pri uporabi električne energije vsekakor privarčevali. Takšni grelniki namreč porabijo manj električne energije, kar se bo gotovo poznalo tudi na vaših mesečnih računih za elektriko. Prav tako pa je zaradi večje energijske učinkovitosti in s tem manjše porabe tak način ogrevanja tudi naložba, prijazna do okolja.

 

 

GENERALNI UVOZNIK IN ZASTOPNIK ZA SLOVENIJO:

SILENOS, trgovsko zastopniško podjetje d.o.o.
Kozje 138a
SI-3260 Kozje

Modra številka: 080 88 20
E-mail: info@silenos-ogrevanje.com

Spletna stran: https://silenos-ogrevanje.si/