ogrevanje_hise

Energetsko varčni električni kopalniški radiatorji

Danes se veliko govori o energetski varčnosti in ta je zagotovo pomembna prav na vseh področjih. Eno od področij, pri katerih je varčevanje z energijo še posebej pomembno, je ogrevanje prostorov, na kar seveda običajno ne pomislimo takrat, ko si zaželimo tople kopalnice, saj si takrat želimo le, da bi nam bilo toplo. A v resnici za to, da bo ta topla, lahko poskrbimo tudi za energetsko varčen način, kar nam omogočajo energetsko zelo varčni električni kopalniški radiatorji, ki porabijo tudi do 35 % manj električne energije. To nam pri ogrevanju omogoča lep prihranek.

Prihranite pri ogrevanju kopalnice

V kolikor boste izbrali energetsko varčen način za ogrevanje kopalnice, vas ne bo preveč skrbelo za to, kakšen bo na koncu znašal vaš mesečni račun za ogrevanje, ko boste še malo povečali jakost na termostatu ter tako poskrbeli za to, da vam bo toplo in udobno, saj bo poraba nizka. Prav zato je nakup takšnega grelnika pametna odločitev, saj z njimi lahko zmanjšate stroške, ki jih imate za ogrevanje.

Če ste do sedaj za ogrevanje plačevali visoke račune ali pa ste morali nenehno paziti, na koliko stopinj imate nastavljen termostat, da ne bi bil račun previsok, je sedaj čas, da temu naredite konec z nakupom energetsko bolj učinkovitega grelnika. Priporočamo vam, da si ogledate, kakšne modele vam ponuja kakovostni proizvajalec Vigo in kako učinkoviti so, saj prav ti po izračunih porabijo res zelo malo električne energije, poleg tega pa so tudi izredno kvalitetni.

Kje se lahko kupijo varčni električni kopalniški radiatorji?

Če vas zanima ogrevanje kopalnice na bolj varčen način, potem obiščite spletno trgovino silenos-ogrevanje.si! Tam lahko ne le kupite takšne modele radiatorjev, s katerimi boste prihranili pri ogrevanju, ampak boste na njihovi spletni strani našli tudi vse potrebne informacije o njih, moči in dimenzijah posameznih modelov, njihovi porabi itd., tako da bo odločitev o izbiri veliko lažja. V primeru dodatnih vprašanj pa se kar obrnite nanje in z veseljem vam bodo pomagali!

 

GENERALNI UVOZNIK IN ZASTOPNIK ZA SLOVENIJO:

SILENOS, trgovsko zastopniško podjetje d.o.o.
Kozje 138a
SI-3260 Kozje

Modra številka: 080 88 20
E-mail: info@silenos-ogrevanje.si

Spletna stran: www.silenos-ogrevanje.si