ogrevanje_hise

električni kupaonski radijatoriElektrični kopalniški radiatorji se uporabljajo za ogrevanje prostora ali kot dodatni grelnik v njem. Tega se prižge takrat, ko centralno ogrevanje ni vklopljeno, kar je običajno v prehodnih obdobjih – torej pomladi in jeseni. V tem času se lahko čez dan že precej ogreje oziroma je toplo, zato se centralno ogrevanje v tem času navadno že izklopi, saj bi bilo njegovo delovanje povezano s prevelikimi stroški, vendar pa so jutra in večeri lahko še mrzli. Prav takrat pa najraje stopimo pod tuš oziroma se dalj časa zadržujemo v kopalnici, zato je v njej dobro imeti dodaten grelnik, ki ga lahko prižgemo, kadar koli hočemo.

Grelnik, ki delujejo popolnoma samostojno

Električni kopalniški radiatorji delujejo popolnoma neodvisno od drugih načinov ogrevanja. To jim omogoča popolnoma samostojno delovanje, vam pa možnost, da jih lahko prižgete, kadar koli je to potrebno. Če vam bo torej hladno ali se bodo zunanje temperature zelo spustile, boste enostavno prižgali dodaten grelnik. Zaradi hitrega delovanja bo prostor zelo dobro segret že v zelo kratkem času – sodobni električni grelniki so namreč zelo učinkoviti, kar omogoča še večjo stopnjo udobja pri ogrevanju. Prav zato je tak grelnik dobro imeti v vsaki kopalnici, saj vam bo z njegovo pomočjo v njej vedno toplo.

Enostavno delovanje in uporaba

Z uporabo električnega grelnika boste poskrbeli za vse potrebno udobje pri ogrevanju. Ne le, da so takšni električni kopalniški radiatorji izredno učinkoviti, ampak so tudi nadvse enostavni za uporabo. Vse, kar morate namreč narediti, da tak grelnik začnete uporabljati, je le to, da ga priklopite na elektriko. Ko pa je enkrat priklopljen v električno vtičnico, samo še nastavite termostat na želeno vrednost in že začne delovati. Večina sodobnih grelnikov ima vgrajeno tudi zaščito proti pregrevanju, kar pomeni, da električne energije ne bodo trošili po nepotrebnem oziroma takrat, ko bo prostor že dovolj ogret, poleg tega pa sodobni termostati omogočajo tudi nastavitev dnevnega ali nočnega režima ogrevanja. Tako bo vaša kopalnica topla točno takrat, ko jo boste želeli uporabiti.

 

GENERALNI UVOZNIK IN ZASTOPNIK ZA SLOVENIJO:

SILENOS, trgovsko zastopniško podjetje d.o.o.
Kozje 138a
SI-3260 Kozje

Modra številka: 080 88 20
E-mail: info@silenos-grijanje.com

Spletna stran: https://silenos-grijanje.com/