Električni kopalniški radiator Glamox

Vrhunski italijanski dizajn je tisto, kar boste najprej opazili,Električni radiatorji za kopalnico Glamox če se odločite za kakšnega od modelov grelnikov proizvajalca Radialight, vendar pa slednji uporabnikom nudijo še veliko več kot le estetsko zadovoljstvo. To še posebej velja za modele, ki delujejo v skladu s tehnologijo DUAL-THERM. Slednji so namreč zasnovani tako, da združujejo kar dve tehnologiji ogrevanja z namenom čim nižje porabe elektrike. Tudi zaradi tega predstavljajo idealno rešitev za ogrevanje kopalnice.

Edinstven grelnik, zasnovan posebej za kopalnice

Radialight je znamka, ki združuje sodobno tehnologijo z izjemnim dizajnom. Njihovi modeli so izredno elegantni in estetsko oblikovani ter na voljo v več različicah, ki jih lahko prilagodite svojemu okusu in opremi svoje kopalnice. Obenem pa njihovi električni kopalniški radiatorji omogočajo tudi zelo učinkovito ogrevanje, kar še posebej velja za model DEVA, ki je bil zasnovan posebej za kopalnice. Slednji namreč omogoča:

  • optimalno ogrevanje kopalnice,
  • možnost gretja prostora v samo nekaj minutah,
  • možnost sušenja brisač,
  • kar 5 načinov delovanja,
  • kombinirano delovanje, zaradi katerega je poraba elektrike za ogrevanje nižja.

Sprednja stranica izžareva prijetno toploto

Posebnost modela DEVA je zagotovo v tem, da ne deluje le kot klasični grelnik. Električni kopalniški radiatorji namreč običajno delujejo tako, da elektriko pretvarjajo v toploto, s katero ogrevajo prostor. Model DEVA pa deluje nekoliko drugače, zaradi česar je pri ogrevanju še boljši, njegova poraba energije pa je nižja. Za ogrevanje namreč uporablja poseben sistem DUAL – THERM. Ta sistem oziroma tehnologija omogoča namreč kombinirano delovanje, kar pomeni, da se grelnik najprej segreje s pomočjo elektrike tako kot vsak drug model, nato pa to energijo preneha uporabljati. Toploto namreč akumulira sprednja stranica, ki nato še dolgo izžareva toploto v prostor. S to toploto, za katero vam na mesečnem računu za elektriko ne bo treba odšteti niti evra več, je poskrbljeno za to:

  • da bo poraba energije manjša, saj se bo njen dotok prekinil takoj, ko bo grelnik dosegel želeno temperaturo v prostoru – za njeno ohranjanje pa energije več ne bo trošil,
  • da bo prostor ostal topel dlje,
  • da bodo brisače, ki jih obesite na grelnik, vedno suhe in prijetno tople.

Električni kopalniški radiatorji DEVA

Če iščete kakovosten in učinkovit grelnik za kopalnico s čim nižjo porabo, potem je model DEVA proizvajalca Radialight najboljša rešitev na tržišču. Omenjeni model namreč omogoča vse potrebno udobje brez prevelikih stroškov za ogrevanje, saj združuje dve ogrevalni tehnologiji – gre namreč model s kombiniranim delovanjem. Njegova moč namreč znaša kar 1500 W, kar je dovolj za gretje prostorov v velikosti vse do 20 kvadratnih metrov (če je prostor manjši, bo pri taki moči resnično ekspresno ogret na želeno temepraturo), obenem pa glede na svoje delovanje ustreza evropski regulativni Ecodesign, kar je dokaz, da je izjemno energetsko varčen in da za svoje delovanje uporablja kar se da malo energije. Tako lahko rečemo, da DEVA predstavlja res najboljšo možnost za ogrevanje kopalnic, ki zmore več z manj stroški. S tem odličnim modelom tako lahko poskrbite za prvovrstno ogrevanje in udobje, obenem pa svojo kopalnico polepšate tudi z elegantnim dizajnom kot piko na i, zaradi katere lahko rečemo, da gre za grelnik, ki je izreden v prav vseh pogledih.