ogrevanje_hise

Prijetna temperatura zraka v prostoru, kjer vsakodnevno skrbimo za higieno, je izjemno pomembna. Medtem ko v zimskih mesecih to običajno zagotovimo v sklopu centralnega ogrevanja, pa je v drugih letnih časih, seveda pa še posebej v predhodnih obdobjih, zelo dobrodošel električni grelnik za kopalnico, ki ga je mogoče uporabljati kot samostojno napravo. Tako imamo proste roke pri reguliranju temperature v tem prostoru, neodvisno od siceršnje temperature zraka v drugih prostorih v stanovanju.

Samostojen električni grelnik za kopalnico poskrbi za prihranek energije

Možnost, da preprosto vklopimo električni grelnik za kopalnico, preden se nameravamo oprhati, je izjemno praktična. Obenem pa lahko s tovrstnim »selektivnim ogrevanjem« prihranimo kar nekaj energije. To velja še posebej v primeru, da investiramo v resnično kakovostno napravo z visokim izkoristkom, kamor nedvomno sodijo izdelki znamke Vigo. Če se odločite za Vigo EHR, ki je na voljo v več barvah in velikostih, vam je zagotovljenih kar 5 let garancije, kar je dokaz, da gre za zelo kakovosten izdelek, na katerega se lahko zanesete.

Poleg tega pa je takšen radiator tudi zelo praktičen in uporaben ne le za ogrevanje koplanice. Napravo lahko po potrebi uporabljate tudi za sušenje brisač ali različnega perila – primerna je za najrazličnejše materiale, pri tem pa ni nevarnosti, da bi prišlo zaradi pogostega sušenja do hitrejše obrabe tkanine. Dodatna prednost te rešitve je, da so radiatorji Vigo EHR izjemno tanki in elegantni, zaradi česar ne zasedejo skorajda nič prostora.

Priporočamo, da ste pri nakupu pozorni na oznako IP24

Električni grelnik za kopalnico je seveda naprava, ki bo med uporabo pogosto neposredno izpostavljena vlagi in vodni pari. Tako morate paziti, da izberete model, ki je zares primeren za tovrstno rabo, s čimer se boste izognili potencialnim varnostnim tveganjem. Še posebej pomembna je oznaka IP24. Ta namreč zagotavlja, da je izdelek zaščiten (tudi) pred vlago oziroma pred različnimi tekočinami. Posledično boste lahko napravo brez skrbi uporabljali v nadpovprečno vlažnih prostorih, kot je kopalnica. Vsi modeli VIGO EHR se lahko pohvalijo z zaščito IP24, kar je še eden izmed številnih razlogov, zakaj so odlična izbira za vaš dom.

 

GENERALNI UVOZNIK IN ZASTOPNIK ZA SLOVENIJO:

SILENOS, trgovsko zastopniško podjetje d.o.o.
Kozje 138a
SI-3260 Kozje

Modra številka: 080 88 20
E-mail: info@silenos-ogrevanje.si

Spletna stran: www.silenos-ogrevanje.si