ogrevanje_hise

Mokre brisače je po tuširanju treba posušiti. Če tega ne storimo, dobijo neprijeten vonj. Prav zaradi tega jih tudi ne smemo kar odvreči v koš za perilo, ko so še mokre, ampak je treba najprej poskrbeti za to, da so čisto suhe. Pri tem si lahko pomagate tudi z električnimi grelci, ki so oblikovani kot sušilniki in na katerih bodo vaše brisače zelo hitro suhe.

Za hitro in učinkovito sušenje brisač

Če mokro brisačo po uporabi le obesite na kljukico, se ne bo prav hitro posušila, ampak bo kar nekaj časa ostala vlažna. Zaradi tega lahko dobi tudi neprijeten vonj, ki se ga celo s pranjem včasih težko znebimo. Za hitro in učinkovito sušenje brisač vam zato lahko pomaga sušilnik, ki deluje s pomočjo električne energije.

Nanj lahko enostavno obesite mokre ali vlažne brisače ter jih zelo hitro posušite v najkrajšem možnem času. Tako z neprijetnimi vonjavami in vlago ne bo več nobenih težav. Brisače boste po uporabi lahko vedno obesili na sušilnik, jih tam dodobra posušili, da bodo čisto suhe, nato pa ponovno uporabili, odvrgli v koš za perilo ali oprali v pralnem stroju.

Sušilnik, ki je hkrati tudi grelnik

Najboljše od vsega pri takšnem sušilniku pa je, da hkrati deluje tudi kot grelnik. To pomeni, da takšni sušilniki niso namenjeni le sušenju brisač, ampak lahko z njimi hkrati tudi ogrevamo prostor. Tako združujejo dve funkciji v enem in so resnično zelo priročni za uporabo. Z njimi tako lahko poskrbite tako za to, da bo prostor segret na primerno temperaturo, kot za sušenje mokrih brisač, pa tudi perila.

Popolnoma varna uporaba

Električni grelniki, ki se jih lahko uporablja tudi za sušenje brisač, so zasnovani tako, da so vse električne instalacije v njih zelo dobro zaščitene pred vlago v skladu z vsemi potrebnimi standardi. Zaradi tega so varni za uporabo v kopalnici in lahko na njih brez skrbi sušimo brisače, perilo ali kaj drugega. Za še večjo varnost poskrbimo s tem, da jih namestimo tako, da niso direktno izpostavljeni pršenju vode.

 

 

GENERALNI UVOZNIK IN ZASTOPNIK ZA SLOVENIJO:

SILENOS, trgovsko zastopniško podjetje d.o.o.
Kozje 138a
SI-3260 Kozje

Modra številka: 080 88 20
E-mail: info@silenos-grijanje.com

Spletna stran: https://silenos-grijanje.com/