ogrevanje_hise
Vigo EHR: Kopalniški grelni in sušilnik

Vigo EHR: Kopalniški grelni in sušilnik

Za to lahko učinkovito poskrbi električni radiator za brisače, ki je oblikovan in zasnovan prav v ta namen. Za razliko od drugih podobnih izdelkov izgleda zelo podobno kot klasični kopalniški radiatorji v obliki lestve, le da deluje s pomočjo elektrike, zaradi česar je bolj enostaven z priklop in montažo, pa tudi zelo varčen in učinkovit.

Njegova oblika omogoča enostavno sušenje brisač, oblačil ali česa drugega. Nanj lahko brez skrbi date sušiti karkoli, saj je zasnovan tako, da je sušenje popolnoma varno. Ima namreč zaščito proti pregrevanju, zaradi česar se ne more segreti več kot do določene temperature. To mu preprečuje termostat, ki takoj zaustavi gretje, ko je dosežena določena temperatura.

Hkrati pa je tudi nadvse primeren za uporabo v kopalnicah, saj je bil narejen specifično prav v ta namen. Zato lahko pride v stik z vlago, kar za nekatere druge grelce, ki delujejo na elektriko, ne velja. Prav zaradi tega je smiselno kupiti model, ki je namenjen prav za kopalnico in ki je namenjen tudi sušenju mokrih brisač. Pred nakupom obvezno preverite, ali je pri modelu, ki ga želite kupiti, to mogoče ali ne in ali je primeren za uporabo v kopalnici oziroma drugih prostorih, kjer lahko pride v stik z vlago. Seveda pa so pomembne tudi vse ostale njegove lastnosti, pa tudi to, kako je videti in koliko prostora zasede.

Električni radiator za brisače, ki je namenjen uporabi v kopalnici, zasede le minimalno prostora. Oblikovan je namreč prav z mislijo na to, da v kopalnicah navadno ni prostora na pretek. Na voljo je v več različicah, med katerimi lahko izbirate. Ogledate si jih lahko na spletni strani Silenos-ogrevanje.si, kjer boste dobili vse dodatne informacije o njem in o njegovih lastnostih. Recimo o tem, kako močan je in koliko energije porabi za svoje delovanje, dimenzije in vse ostalo. Prav tako pa lahko pri njih izveste tudi vse druge odgovore na vprašanja glede ogrevanja, ki vas morda zanimajo.

GENERALNI UVOZNIK IN ZASTOPNIK ZA SLOVENIJO:

SILENOS, trgovsko zastopniško podjetje d.o.o.
Kozje 138a
SI-3260 Kozje

Modra številka: 080 88 20
E-mail: info@silenos-ogrevanje.si

Spletna stran: www.silenos-ogrevanje.si