gradnja

Linijska odvodnja - Hauraton Recyfix ProObstajajo znamke, na katere se človek lahko vedno zanese. Njihovi izdelki so namreč izdelani kakovostno, zato zanesljivo dobro delujejo. To velja tudi za kanalete za odvodnjavanje Hauraton, ki so izdelane z mislijo na čim večjo učinkovitost. Meteorna oziroma padavinska voda tako po njih zanesljivo odteče, s čimer je površina ali objekt na njej odlično zavarovan pred njo. Zato se izdelke tega nemškega proizvajalca zagotovo splača izbrati za namen odvajanja meteorne vode. 

Rešitve za meteorno vodo za vse površine 

Kanalete za odvodnjavanje Hauraton predstavljajo odlično rešitev za vse vrste površin. Na voljo so v več težnostnih razredih, med katerimi je možno izbirati, ravno tako pa je možno izbirati med številnimi drugimi tehničnimi karakteristikami, ki poskrbijo za to, da bo določena rešitev za meteorno vodo izbrana čim bolj po meri površine, v katero bo vgrajena. Z njimi lahko poskrbite za urejanje določene površine oziroma za urejanje okolice nekega objekta, ne glede na to, za kakšno površino ali za kakšen objekt gre – za meteorno vodo je namreč treba ustrezno poskrbeti prav povsod.  

Kakšne kanalete za odvodnjavanje Hauraton izbrati? 

Linijska odvodnjaV svojem prodajnem programu ima ta priznani nemški proizvajalec zelo veliko različnih produktov, med katerimi je možno izbirati. V podjetju se namreč zavedajo, da so potrebe uporabnikov zelo raznolike, čemur tako prilagajajo tudi svoje izdelke. Pri tem je treba upoštevati: 

  • kako obremenjena je površina, za katero potrebujete ustrezno rešitev in za kakšno vrsto površine gre, 
  • ali je površina povozna, torej obremenjena tudi s prometom, 
  • kakšne so potrebe po odvajanju meteorne vode (ta podatek dobimo iz hidravličnega izračuna, ki ga za določeno površino izdela projektant), 
  • kakšne so estetske ali druge zahteve določene površine. 

Glede na to se izbere ustrezen model v izbranem obremenitvenem razredu in z ustreznimi dimenzijami. Možno je izbirati tudi med različnimi materiali, med katerimi za najbolj odpornega velja beton z armiranimi vlakni oziroma mikroarmaturo, ki dodatno ojača sam proizvod in ga naredi bolj odpornega na različne obremenitve in dinamične sile. Zelo pomemben podatek pa je tudi hidravlični pretok kanalete za odvodnjavanje Hauraton, ki nam pove, kako hitro bo ta sposobna odvajati meteorno vodo oziroma kako učinkovito bo lahko poskrbela za to. Ob tem pa ni odveč opomniti, da ima ključno vlogo pri učinkovitosti takšnega sistema tudi to, da je ta pravilno vgrajen, zato se je ob izbiri treba pozanimati tudi o pravilnem načinu vgradnje oziroma vgradnjo strokovno načrtovati. 

 

 

KONTAKTNI PODATKI:

HAURATON d.o.o.
Zelinska 7
10000 Zagreb
Hrvatska

Telefon: +385 1 561 88 33
Email:info-hr@hauraton.com

Prodajna mesta
Spletna stran:www.hauraton.hr