ogrevanje_hise
siemens termostati

Siemens termostati – VRD Dankon

Siemens termostati se ponašajo z izredno kakovostjo in zanesljivostjo pri delovanju, zato predstavljajo dobro izbiro. Zasnovani so nadvse premišljeno in natančno – v skladu z nemško kvaliteto, ki je značilna za tega proizvajalca in za vse njihove proizvode. Prav zaradi tega se uporabljajo na različnih področjih, in tudi v industriji, kjer veljajo zelo visoki standardi. Poleg tega pa so nepogrešljivi pri načrtovanju tako imenovanih pametnih objektov, kjer je ogrevanje avtomatizirano.

Enostavne in bolj sofisticirane rešitve

Siemens termostati so na voljo v številnih različicah. Izbirate lahko tako med enostavno zasnovanimi modeli, ki so namenjeni predvsem za zasebno uporabo – torej gre za sobne regulatorje temperature, prezračevanja in drugih procesov. Opremljeni so z velikim in preglednim zaslonom ter enostavni za uporabo, marsikateri model med njimi pa ima tudi brezžično povezavo. Pri njih je zelo pomembno udobje pri sami uporabi in čim večja funkcionalnost, kar je pomembno tudi pri bolj sofisticiranih modelih, ki so namenjeni za specifično uporabo v industriji ali različnih panogah. Izbirate lahko med različnimi specializiranimi rešitvami za ogrevanje in hlajenje.

Vse za pametne objekte

Siemens termostati se uporabljajo tudi v tako imenovanih pametnih objektih. Torej hišah, poslovnih stavbah in drugih objektih, v katerih so ogrevanje, prezračevanje, prezračevanje in drugi podobni procesi avtomatizirani oziroma krmiljeni preko centralne enote, ki nadzoruje vse te procese in skrbi, da nemoteno potekajo. S tem se ne zagotovi le večjega udobja, ampak so pametni objekti namenjeni predvsem nižji porabi energije – avtomatizacija teh procesov torej skrbi za večjo energetsko učinkovitost stavbe.

S tem naredimo nekaj dobrega za okolje in hkrati privarčujemo, saj se z manjšo porabo energije zmanjšajo tudi stroški. Ogrevanje pozimi in hlajenje ali prezračevanje v poletnih dneh namreč porabita precej energije, zato je smotrno poskrbeti za to, da sta oba procesa čim bolj energetsko učinkovita. S pomočjo sodobne tehnologije in inovativnih rešitev, ki vam jih ponuja Siemens, je možno poskrbeti za energetsko učinkovitost na dolgi rok, zato se taka investicija v pametni objekt vsekakor splača tudi s finančnega vidika.

 

KONTAKTNI PODATKI:

VRD Dankon, d.o.o.
Podutiška cesta 94
1000 Ljubljana
Slovenija

Telefon: +386 1 3200 861
Email:info@dankon.si

Spletna stran:www.dankon.si