gradnja

Stretch hood folija za palete

Najbolj enostavno in učinkovito rešitev za zaščito palet in izdelkov na njih predstavlja stretch hood folija. Ta namreč odlično zaščiti paleto, saj gre za velik rokav, ki paleto in vse na njej dobro zavaruje iz vseh strani. Takšna zaščita je še veliko boljša kot pri navadni ovijalni foliji, pa tudi pakiranje je veliko bolj enostavno.

http://www.intercommerce.si/

Učinkovito strojno pakiranje

Za pakiranje palete v raztegljiv rokav se lahko uporabi pakirni stroj. Tako je pakiranje hitrejše in še bolj enostavno. Pakirni stroj najprej dobro raztegne material, tako da je z njim mogoče zajeti celoten tovor in paleto, nato pa se material zopet skrči. To omogoča veliko fleksibilnost pri pakiranju ter hkrati tudi večjo stabilnost palete in vsega na njej ne glede na obliko izdelkov.

Zaščita pred poškodbami in umazanijo

Ker takšna zaščitna folija dobro stabilizira in fiksira prav vse izdelke na paleti, da se ne morejo nikamor premakniti ali zdrsniti, jih s tem dobro zašiti tudi pred različnimi poškodbami, ki bi lahko nastale med premikanjem. Hkrati pa stabilnost palete omogoča tudi veliko lažji prevoz, pri čemer se zaradi prozorne barve materiala zelo dobro vidi, za kakšen tovor gre.

Tak način pakiranja se sicer lahko uporablja za zelo raznolike izdelke. Če ne veste, za kakšno folijo gre, se spomnite, kako so pakirane plastenke v trgovini, kjer je 6 plastenk običajno ovitih skupaj, zaradi česar je njihovo nošenje in premikanje veliko lažje. Podobno je z ovijanjem v raztegljivo, a hkrati kompaktno folijo možno zagotoviti tudi pri izdelkih veliko večjih dimenzij, ki jih skladiščimo na paletah.

Tako je poskrbljeno za zaščito pred umazanijo, prahom, smetmi, vlago itd. To pomeni, da so izdelki tako pripravljeni tudi na dolgotrajno skladiščenje. Na tak način jih je možno skladiščiti tudi na prostem, prav tako pa so pripravljeni tudi na transport. Prav zaradi tega se za tak način skladiščenja odloča vedno več podjetij, ki svoje izdelke želi čim bolj zavarovati pred zunanjimi dejavniki, ki bi jih lahko na tak ali drugačen način poškodovali.

 

KONTAKTNI PODATKI:

INTERCOMERCE – SL, d.o.o.
Podutiška cesta 94
1000 Ljubljana
Slovenija

Telefon: +386 1 51 81 868
Email: info@intercommerce.si

Katalog izdelkov
Spletna stran:www.intercommerce.si