ogrevanje_hise

Siemens Slovenija v sodelovanju s slovenskim podjetjem VRD Dankon deluje na področju industrijske avtomatizacije, ki postaja vedno bolj pomembna na številnih področjih ter hkrati postaja tudi vedno bolj izpopolnjena. Tako je dandanes možno avtomatizirati najrazličnejše procese, tudi tiste najbolj kompleksne ali takšne, pri katerih si avtomatizacije nekoč ni bilo možno niti zamisliti.

Uvedba avtomatizacije v proizvodni proces

Siemens Slovenija vam nudijo različne rešitve za industrijo oziroma industrijske avtomatizacijske komponente, ki predstavljajo nepogrešljivo opremo pri uvedbi avtomatizacije. Če bi slednjo želeli uvesti v vašo proizvodnjo, potem obiščite spletno stran dankon.si, kjer boste našli vse potrebne kontakte, kamor se lahko obrnete po pomoč in strokovno svetovanje.

Potrebujete opremo za avtomatizacijo?

Podjetje VRD Dankon je tudi dobavitelj kakovostne opreme, ki se uporablja za avtomatizacijo v industriji oziroma krmiljenje različnih procesov. Če se odločate za industrijsko avtomatizacijo, potem boste potrebovali kar nekaj opreme, brez katere ne gre. Ta mora biti vsekakor čim bolj kakovostna in zanesljiva, predvsem pa mora ustrezati vašim zahtevam. Med najbolj temeljnimi kosi opreme so:

  • PLC krmilniki, pri čemer lahko izbirate med različnimi modeli serije Simatic S7-1200 in krmilniki LOGO!8,
  • različne digitalne razširitve za krmilnike, ki omogočajo njihovo prilagodljivost različnim zahtevam uporabnikov ter njihovo nadgradnjo z dodatnimi funkcijami,
  • digitalne in analogne izhodne/vhodne enote iz serije Simatic S7-1200,
  • HMI Basic Paneli Simatic,
  • modularni napajalniki SITOP,
  • frekvenčni pretvorniki Sinamics V20,
  • servo regulator Sinamics V90,
  • različna druga oprema za avtomatizacijo.

Siemens Slovenija nudi tudi izobraževanja zaposlenih

Poleg kakovostne opreme pa je nujno tudi ustrezno znanje, če hočete, da bi bila industrijska avtomatizacija res učinkovita. Prav zaradi tega Siemens Slovenija skupaj s podjetjem VRD Dankon nudi tudi dodatna izobraževanja vseh zaposlenih na tem področju oziroma vseh, ki bi se želeli seznaniti s krmiljenjem in izboljšati svoje znanje ter ga razširiti ter nadgraditi.

Vsa izobraževanja, ki jih nudijo in izvajajo v Celju, so izrazito praktično usmerjena ter prilagojena tako, da udeleženci pridobijo čim več uporabnih informacij, predvsem pa se na njih spoznajo z vso Siemensovo opremo, ki je nujna za uspešno krmiljenje procesov in industrijsko avtomatizacijo.

 

 

KONTAKTNI PODATKI:

VRD Dankon, d.o.o.
Podutiška cesta 94
1000 Ljubljana
Slovenija

Telefon: +386 1 3200 861
Email:info@dankon.si

Spletna stran:www.dankon.si