gradnja

Big bag vreče so zelo velike in izredno trpene transportne vreče, ki se dandanes uporabljajo predvsem v v gradbeništvu in industrijii, saj so zelo uporabne, kar ugotavlja vedno več proizvajalcev oziroma podjetij. Običajno se vanje shranjuje različne vrste razsutega tovora, pa naj si gre za živila ali kaj drugega, saj so takšne vreče v ta namen zelo primerne. Tovor bo v njih popolnoma na varnem pred razsutjem, dobro zaščiten, predvsem pa ga bo mogoče enostavno premikati, prekladati ali transportirati kljub veliki količini ali visoki teži.

Ne glede na to, za katero vrsto razsutega tovora gre, so big bag vreče skorajda zagotovo prava izbira, saj so na voljo v številnih različicah, ki jih lahko prikrojite tudi po svoji meri. Veliko podjetij se odloča za uporabo big bag vreč predvsem zaradi njihove ugodne cene, ki je nižja kot pri drugih vrstah embalaže. Poleg tega pa imajo big bag vreče še številne druge prednosti, zaradi katerih so odlična rešitev za shranjevanje. Big bag vreče so namreč zelo fleksibilne, saj se načeloma prilagodijo obliki tovora, z izjemo posebej oblikovanih vreč, ki ohranjajo pravokotno obliko.

Veliko fleksibilnost big bag vreče nudijo tudi pri postopku polnjenja, enako pa velja za praznjenje. Oboje je mogoče izvesti zelo hitro, saj so big bag vreče izjemno enostavne za uporabe, kar prihrani veliko časa delavcem, ki se ukvarjajo s polnjenjem in praznjenjem vreč. Poleg tega omogočajo, da se jih zloži ena na drugo, kar je zelo ekonomično pri porabi prostora v skladišču, na tovornjaku ali kje drugje.

Najbolj pogosto so big bag vreče namenjene transportu, velikokrat pa se uporabljajo tudi v skladiščih. Vsekakor pa so narejene iz zelo odpornega materiala, ki prenese tudi visoko težo. Po želji lahko izberete tudi antistatičen material ali material, ki je primeren za stik z živili. Ne glede na to, kakšen material izberete, pa so big bag vreče v vsakem primeru narejene iz materiala, ki ni škodljiv okolju, torej so tudi v tem smislu primerna izbira.

KONTAKTNI PODATKI:

INTERCOMERCE – SL, d.o.o.
Podutiška cesta 94
1000 Ljubljana
Slovenija

Telefon: +386 1 51 81 868
Email: info@intercommerce.si

Katalog izdelkov
Spletna stran:www.intercommerce.si