gradnja

Že sama oblika betonske kanalete poskrbi za večjo učinkovitost in zmogljivost pri odvodnjavanju, zato nikakor ni vseeno, kakšna je. Tega se dobro zavedajo tudi proizvajalci, ki preizkušajo in testirajo različne možnosti, da bi našli tisto najbolj učinkovito med njimi. Ustrezna oblika namreč poskrbi za večji pretok, kar prispeva k temu, da sistem v krajšem času lahko odvede več meteorne vode – torej je zaradi tega bolj zmogljiv pri odvodnjavanju. 

Inovativna zasnova za še boljše delovanje 

betonske kanaleteKaj vse vpliva na zmogljivost betonske kanalete? Oblika je zagotovo eden od dejavnikov, ki ima velik vpliv na to, zato je sama zasnova takšnega proizvoda zelo pomembna. Proizvajalci se trudijo najti čim bolj optimalno rešitev, pri čemer svoje proizvode nenehno tudi testirajo in tako preverjajo, kako so učinkoviti. Inovativna zasnova je tudi ena od lastnosti izdelkov za odvodnjavanje podjetja Hauraton, ki slovi po zelo izpopolnjenih in zmogljivih proizvodih. Niso namreč kar tako postali eno od najbolj prepoznavnih podjetij na tem področju, temveč so do takšne prepoznavnosti prišli z izdelavo številnih kakovostnih proizvodov, ki več kot odlično služijo svojemu namenu. V podjetju tudi nenehno vlagajo v razvoj in inovacije, kar vpliva tudi na izpopolnjenost njihovih izdelkov oziroma sistemov za odvodnjavanje meteorne vode, ki predstavljajo osrednji proizvod njihovega prodajnega programa. S takšnimi sistemi so tako opremljene raznolike površine po vsem svetu. 

Zmogljivost mora biti prilagojena količini meteorne vode 

betonske kanalete za odvodnjavanjeKakšna zmogljivost betonske kanalete pa je sploh potrebna za uspešno odvodnjavanje neke površine? Količina meteorne vode, ki jo je treba odvesti, se od površine do površine razlikuje. Zaradi tega je pred izbiro ustreznega sistema za odvodnjavanje meteorne vode treba narediti hidravlični izračun, ki nam pove, kakšno količino meteorne vode bo treba s površine odvesti oziroma kako zmogljiv sistem je treba vgraditi na neko površino. Takšen izračun izdela projektant, ki pomaga tudi pri načrtovanju ustreznega sistema, pri tem pa je priporočljivo tudi sodelovanje strokovnjaka iz podjetja, ki se ukvarja z izdelavo in prodajo sistemov za odvodnjavanje. Tako vam lahko pri načrtovanju odvodnjavanja pomagajo tudi strokovnjaki iz podjetja Hauraton, ki že več let deluje tudi na slovenskem trgu. Ravno za boljše ozaveščanje o pomenu odvodnjavanja in za boljše informiranje o njem so za slovensko tržišče izdelali tudi spletno stran odvodnjavanje.si, kjer boste našli predstavitev različnih rešitev na enem mestu ter dobili veliko koristnih strokovnih nasvetov. 

 

KONTAKTNI PODATKI:

HAURATON d.o.o.
Zbiljska cesta 4
1215 Medvode
Slovenija

Telefon: +386 1 361 78 33
Email:info@odvodnjavanje.si

Prodajna mesta
Spletna stran:https://odvodnjavanje.si/