gradnja

Dekorativni kamni - KMKateri so najlepši dekorativni kamni, s katerimi lahko polepšate svoj dom? Z njimi lahko recimo obložite steno v dnevni sobi, ki se vam že dolgo zdi nekoliko prazna ali pa ste se naveličali barve, s katero je pobarvana. Lahko ga uporabite za polepšanje stene v jedilnici ali pa z njim zaščitite steno ob stopnicah, da se na njej ne bodo več tako hitro poznali odtisi rok. Možnosti uporabe je zelo veliko, prav tako pa je na voljo veliko različnih vrst kamna, med katerimi lahko izbirate.

Kako okrasiti steno?

Vsak si svoj dom uredi tako, da se v njem dobro počuti. Pri tem imamo danes na voljo več možnosti kot kdaj koli prej, zato svoj dom lahko res uredimo po svojem okusu. To velja tudi za okrasitev sten, ki jih lahko pobarvamo ali nanje obesimo različne umetnine in okrasne dodatke. V ta namen pa se lahko uporabljajo tudi dekorativni kamni, ki se jih lahko uporabi kot zanimivo stensko oblogo. Pri tem se lahko z njimi prekrije celotno steno ali pa samo kakšen njen del. Nekaj idej:

  • na tak način lahko obložite steno za televizorjem ter tako poskrbite za estetski poudarek dnevne sobe,
  • če imate kamin, ga lahko obložite s kamnito stensko oblogo,
  • tudi podporni stebri lahko postanejo okrasni element, če jih obložimo s takšne vrste oblogo,
  • takšna stenska obloga je primerna tudi kot zaščita za steno ob stopnišču, v veži ali kje drugje, kjer se stena veliko prijema in bi se zaradi tega lahko umazala.

Pustite domišljiji prosto pot!

Polaganje dekorativnega kamna na stenoDekorativni kamni predstavljajo krasno rešitev za okrasitev vašega doma. Z njimi lahko polepšate svoj dom na sto in en način, saj je na razpolago ogromno vrst in vzorcev. Da si boste lahko vse v miru ogledali, že danes obiščite spletno stran kamen-mojster.si, kjer imajo veliko ponudbo kakovostnega kamna, ki se ga lahko uporabi za stenske obloge v vseh notranjih prostorih, poleg tega pa je tak material primeren tudi za zunanjo uporabo. Ko si boste ogledali, kaj vse vam ponujajo, pa pustite domišljiji prosto pot in premislite različne zamisli, kako bi ta zanimiv material lahko uporabili v svojem domu ter ga tako polepšali.

 

 

KONTAKTNI PODATKI:

PAŠKO ALEKSIĆ S.P.
Dolenjska cesta 185
1291 Škofljica

Telefon: +386 40 692 321

E-pošta: info@kamen-mojster.si

Spletna stran: www.kamen-mojster.si