gradnja

Kanalete za odvodnjavanje proizvajalca Hauraton

betonske kanalete za odvodnjavanje

https://www.hauraton.hr/hr/

Podjetje Hauraton velja za vodilnega proizvajalca za kanalete za odvodnjavanje. Njihovi izdelki veljajo za nadvse kvalitetne in zanesljive, zato imajo dolgo življenjsko dobo. Poleg tega pa podjetje nenehno vlaga v razvoj, zaradi česar je ustvarilo veliko različnih inovativnih rešitev. Zato ni čudno, da so njihovi izdelki primerni za uporabo tudi v najzahtevnejših pogojih, zaradi česar boste z njimi vsekakor zadovoljni tudi vi, tako kot že mnogo drugih strank pred vami. Izdelki Hauraton so sicer vgrajeni na mnoge zasebne in javne površine, pa tudi na poslovne površine, parkirišča, letališča in še marsikam drugam.

Veliko možnosti izbire ter odlični materiali

Na izbiro imate različne vrste in modele, ki so zasnovani tako, da so čim bolj obstojni in se dobro obnesejo v vseh pogojih in ob še tako velikih obremenitvah. Pomembno je le, da je izbira prilagojena namembnosti ter da se ustrezno izbere tudi rešetke. Še posebej dobro se obnesejo ne le tiste iz nerjavečega ali galvaniziranega jekla, ampak tudi tiste iz recikliranega kompozita – torej plastične mase, ki kaže veliko odpornost na korozijo in vse ostale zunanje dejavnike ter je nadvse vzdržljiva.

Krožni presek za večjo pretočnost

Priporočljivo je, da izberete kanalete za odvodnjavanje s krožnim presekom, saj imajo takšne boljšo hidravlično zmogljivost, zaradi česar se v praksi izkažejo kot bolj učinkovito. Zaradi krožnega preseka bo pretočnost boljša, zaradi česar bodo tako hitreje poskrbele za odvodnjavanje meteorne vode in njen iztok na varno mesto, kjer ne bo povzročala nobene škode.

Prilagodljive rešitve, ki navdušijo s svojo funckionalnostjo

Kanalete za odvodnjavanje nemškega proizvajalca Hauraton omogočajo tudi veliko prilagodljivost, saj lahko izbirate med različnimi možnostimi iztoka, ki lahko vključuje tudi smradno zaporo, čistilno mrežico itd. Prav tako pa lahko izbirate med različnimi dimenzijami, barvami in preseki odvodnjavanja.

Enostavna vgradnja na vse površine

Proizvajalec se trudi, da imajo vsi njihovi izdelki čim nižjo maso, zaradi česar je vgradnja veliko lažja, lažji pa je tudi transport na gradbišče. Poleg tega pa je sam način vgradnje zasnovan tako, da poteka čim hitreje ter da ga je možno prilagoditi specifičnim značilnostim površine, kamor se ga vgrajuje.

 

KONTAKTNI PODATKI:

Hauraton Hrvatska d.o.o.
Zelinska 7
10000 Zagreb
HR-Hrvatska

Telefon: +385 1 561 88 33
Email:info@hauraton.hr

Spletna stran:www.hauraton.hr