gradnja

Ustrezna priprava izdelkov na transport je izjemno pomembna, še posebej ko gre za zelo občutljive predmete, ki bi se med transportom lahko poškodovali. Če ne izberemo primerne embalaže, so namreč poškodbe skorajda neizogibne, ne glede na pazljivost. Rešitev? Intercommerce.si – vse za pakiranje! V naši ponudbi vas namreč čaka resnično vse, kar potrebujete, da izdelki varno prispejo na cilj.

Mehurčasta folija, polietilenska folija EPE, polnila in še mnogo več

Eden najbolj znanih materialov, ki so namenjeni zaščiti izdelkov med pošiljanjem, je zagotovo mehurčasta folija. Ta ščiti tako pred udarci kot pred vdorom vlage, pa tudi pred umazanijo. Njene pomembne prednosti so, da gre za zelo lahek material, ki ne bo bistveno povečal teže pošiljke. Obenem pa je mehurčkasta folija, ki jo lahko seveda najdete tudi v naši ponudbi, zelo prilagodljiva. V našem pestrem prodajnem programu vas poleg tega čaka polietilenska folija EPE, ki jo priporočamo, kadar želite poskrbeti za dodatno zaščito blaga, ki je še posebej občutljivo.

Med mnoge odlike tega zaščitnega materiala med drugim uvrščamo to, da poskrbi za dobro toplotno izolacijo. Poleg omenjenih vrst folij našo ponudbo sestavljajo še kartonske embalaže različnih dimenzij, kartonski vogalniki in cevke, z zrakom napolnjene blazinice in druga polnila, lepilni in povezovalni trakovi, termoskrčljiva folija iz poliolefina, rokavi za palete (stretch hood) ter mnogi drugi praktični materiali.

Intercommerce – vse za pakiranje na enem mestu

Priprava blaga za pošiljanje je vsekakor v mnogih podjetjih zelo pomemben del dejavnosti. Podobno pa velja za zaščito izdelkov med skladiščenjem – še posebej če gre za skladiščenje na prostem. Tako je pametno, da poskrbite, da boste imeli vedno na razpolago ves potrebni material. Ne izgubljajte časa z iskanjem pripomočkov na različnih koncih in krajih, saj lahko pri nas vse, kar potrebujete, kupite na enem samem mestu, pri čemer vam material po potrebi dobavimo tudi v večjih količinah.

Za povrh vsega pa vam zagotavljamo še zelo ugodne cene, predvsem pa vam pri nakupu tudi svetujemo tako, da najdete izdelke, ki vam nudijo najboljše razmerje med kvaliteto in ceno. Če iščete raznolike in kakovostne zaščitne materiale po ugodni ceni, je tako ena najboljših izbir zagotovo prav Intercommerce – vse za pakiranje lahko preprosto naročite kar po telefonu ali elektronski pošti. Še pred tem pa si na naši spletni strani v miru oglejte naš katalog.

 

KONTAKTNI PODATKI:

INTERCOMERCE – SL, d.o.o.
Podutiška cesta 94
1000 Ljubljana
Slovenija

Telefon: +386 1 51 81 868
Email: info@intercommerce.si

Katalog izdelkov
Spletna stran:www.intercommerce.si