gradnja

Je tudi vaše skladišče vedno premajhno? Vam nenehno primanjkuje prostora v njem, zato iščete različnimi rešitve, s katerimi bi obstoječi prostor bolje izkoristili? Ni vam treba najemati večjega skladišča, ampak lahko obstoječe izkoristite tako, da izberete ustrezno embalažo za shranjevanje tovora. Ena od možnosti so tudi tako imenovane big bag vreče, v katere se lahko shranjuje zelo raznolik tovor, tudi tisti v razsutem stanju.

Glavna prednost takšnih vreč je namreč v tem, da jih je možno shranjevati tudi eno na drugi, zaradi česar bo prostor v vašem skladišču veliko bolje izkoriščen. To pomeni, da lahko izkoristite prostor oziroma skladišče tudi v višino ter tako na obstoječi kvadraturi shranite veliko večjo količino tovora kot do sedaj.

Same vreče so zelo lahke in narejene iz nadvse odpornega materiala, ki se prilagaja obliki tovora, hkrati pa ohranja tudi stabilnost. Obstaja sicer več tipov takšnih vreč, med katerimi lahko izbirate, prav tako pa je možno naročiti tudi big bag vreče, ki vam jih izdelajo popolnoma po meri. Torej glede na vaše želje oziroma to, kaj točno sploh potrebujete oziroma kakšen tovor boste shranjevali v njih in podobno.

V primeru, da ne najdete ustrezne embalaže za vaš tovor, je to vsekakor dobra možnost, ki je tudi cenovno ugodna, saj so vreče izredno trajne in jih lahko uporabljate dolgo časa. Obstaja veliko različnih vrst big bag vreč. Na voljo so vreče različnih oblik oziroma s karakteristikami, ki ustrezajo določeni industriji, področju ali vrsti tovora. Vreče se tako med seboj razlikujejo po različnih lastnostih, kar pomeni, da imate na voljo veliko izbiro možnosti za vse namene.

V primeru, da ne najdete ustrezne oziroma da bi radi, da vam nekdo predstavi vse variante, ki so na voljo, se obrnite direktno na podjetje Intercommerce, ki se ukvarja z različnimi rešitvami za shranjevanje tovora in ima v svoji ponudbi med drugim tudi različne vrste big bag vreč. Kontaktirajte jih s svojimi vprašanji in z veseljem vam bodo pomagali najti primerno rešitev za shranjevanje!

 

KONTAKTNI PODATKI:

INTERCOMERCE – SL, d.o.o.
Podutiška cesta 94
1000 Ljubljana
Slovenija

Telefon: +386 1 51 81 868
Email: info@intercommerce.si

Katalog izdelkov
Spletna stran:www.intercommerce.si